Αρχική Ελλάδα Άνετη νίκη για τον Ολυμπιακό πριν την Άστον Βίλα, 4-1 τη Λαμία

Άνετη νίκη για τον Ολυμπιακό πριν την Άστον Βίλα, 4-1 τη Λαμία

22
0


Με συνοπτικές διαδικασίες ξεπέρασε ο Ολυμπιακός το εμπόδιο της Λαμίας, καθώς επιβλήθηκε με 4-1 της ομάδας του Βόκολου, για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Μεντιλίμπαρ επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά τη γκέλα στην έδρα του Άρη, με τους Πειραιώτες να στρέφουν πλέον την προσοχή τους στον πρώτο ημιτελικό με την Άστον Βίλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αρκετές αλλαγές κυρίως στο αμυντικό κομμάτι παρέταξε την ομάδα του Πειραιά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια, με τους Κίνι, Ρέτσο, Βέζο και Ομάρ Ρίτσαρντς να ξεκινούν στην άμυνα.

Την τριάδα των χαφ συνθέτουν οι Έσε, Όρτα και Τσικίνιο, ενώ στην επιθετική τριπλέτα ξεκινούν οι Μασούρας, Ποντένσε και Ναβάρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δύο γρήγορα γκολ η ομάδα του Μεντιλίμπαρ καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες το ματς.

Στο 24′ ο Τσικίνιο άνοιξε το σκορ για τους Πειραιώτες, μετά από γύρισμα στην καρδιά της περιοχής, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ναβάρο με ωραίο πλασέ από το ημικύκλιο της περιοχής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 52΄ο Ποντένσε ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.  Από λάθος από τον Νταβίντ Σιμόν μετά την μπαλιά του Βέζο, ο Πορτογάλος πλάσαρε τον Κοσέλεφ που είχε βγει, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του.

Στο 59′ ο Τόσιτς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και πέντε λεπτά αργότερα μείωσε σε 3-1 για τη Λαμία. Από γρήγορη εκτέλεση φάουλ αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Τόσιτς, ο οποίος με ωραίο σουτ από τα όρια της περιοχής νίκησε τον Πασχαλάκη.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αλεξανδρόπουλος μετά από πάσα του Ελ Κααμπί πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των σκορερ, γράφοντας το τελικό 4-1.

Ολυμπιακός-Λαμία 4-1

Γκολ: 24′ Τσικίνιο (Ολυμπιακός), 27′ Ναβάρο (Ολυμπιακός), 52′ Ποντένσε (Ολυμπιακός), 64′ Τόσιτς (Λαμία), 90+2′ Αλεξανδρόπουλος (Ολυμπιακός)

Κίτρινες: Αλεξανδρόπουλος (Ολυμπιακός)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης – Κίνι, Ρέτσος (59′ Άμπι), Βέζο, Ρίτσαρντς – Έσε, Τσικίνιο (59′ Αλεξανδρόπουλος), Όρτα (84′ Ελ Αραμπί) – Μασούρας (73′ Ζέλσον), Ποντένσε, Ναβάρο (73΄Ελ Κααμπί)

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ – Σίντκλει, Σιμόν (59′ Τόσιτς), Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος – Τσιλούλης, Τζανδάρης, Νούνιες (46′ Τερεζίου), Μαρτίνεθ (75′ Τσούκαλος)- Κοντονίκος (46′ Βασιλαντωνόπουλος), Λέικ (84′ Τσιλιανίδης)

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) Βοηθοί: Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας), Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου) 4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) VAR: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας), AVAR: Δ.Βεργέτης (Αργολίδας)



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΆσχημα νέα κομίζουν στον Μπάιντεν – Μουσουλμανικό «κάστρο» του γυρίζει την πλάτη στις εκλογές
Επόμενο άρθροΗλείας Εγκώμιον: Ο Γιώργος Τσούκαλης μίλησε για τον πολιτιστικό τουρισμό