Αρχική Ελλάδα «MMA QUEST 12»: Quest o κορυφαίος οργανισμός ΜΜΑ στην Eλλάδα!

«MMA QUEST 12»: Quest o κορυφαίος οργανισμός ΜΜΑ στην Eλλάδα!

35
0


Πριν από 8 χρόνια, εν μέσω της παγκόσμιας έκρηξης του ΜΜΑ, γεννήθηκε το μαχητικό πρωτάθλημα της Quest .Το ξεκίνημα μας συνέπεσε με μια εποχή όπου οι μαχητές αναζητούσαν χώρους για να επιδείξουν τις δεξιότητές τους και να ανέλθουν σε οργανώσεις κύρους όπως το UFC και το Octagon.Μια από τις πιο τρανταχτές αποδείξεις διαμετρήματος του ταλέντου που καλλιεργείτε στη χώρα μας ,ήταν το αξιοσημείωτο ταξίδι του Aνδρέα Μιχαηλίδη που κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Octagon τον περασμένο Δεκέμβρη.

Χάρη στο στρατηγικό όραμα του συνιδρυτή μας Δημήτρη ,του οποίου το εκτεταμένο δίκτυο μας παρέχει πρόσβαση σε αθλητές διεθνούς φήμης, καταφέραμε να κατοχυρώσουμε τη θέση μας στην κορυφή του Ελληνικού ΜΜΑ, διοργανώνοντας αγώνες υψηλού επιπέδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η QFC έχοντας άρτια και εξειδικευμένη τεχνογνωσία, τόσο στο άθλημα των Μικτών Πολεμικών Τεχνών, όσο και στη διεξαγωγή, διοργάνωση και διαδικτυακή μετάδοση τέτοιου είδους αγώνων, με σύμμαχο την αγάπη , την προσήλωση και την επιμονή μας στο εγχείρημα αυτό, με πλήρη σεβασμό τόσο στους αθλητές και τους κανόνες που διέπουν τους αγώνες αυτούς, αλλά και στους θεατές που τους παρακολουθούν, αισθανόμαστε πλέον πιο έτοιμοι από ποτέ να συνεχίσουμε να οργανώνουμε αγώνες υψηλού επιπέδου, που θα ταράζουν τα δεδομένα!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Επόμενό μας ραντεβού, την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου ΔΑΙΣ στο Μαρούσι, οπού θα πραγματοποιηθεί το Quest 12, ένα event πολύ διαφορετικό από τα άλλα, με αθλητές διαφόρων κατηγοριών έτοιμους να διεκδικήσουν τη νίκη! Η αναζήτηση για τους καλύτερους μαχητές συνεχίζεται!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΖΩΝΗ 1 ΚΕΡΚΙΔΕΣ
ΖΩΝΗ 2 ΚΕΡΚΙΔΕΣ
ΖΩΝΗ 3 ΑΡΕΝΑ
ΖΩΝΗ 4 2η & 3η ΣΕΙΡΑ ΑΡΕΝΑ
ΖΩΝΗ 5 VIP 1η ΣΕΙΡΑ ΑΡΕΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Α:ΖΩΝΗ 1 29 Euro
Β: ΖΩΝΗ 2 35 Euro
Γ: ΖΩΝΗ 3 50 Euro
Δ:ΖΩΝΗ 4 70 Euro
Ε:ΖΩΝΗ 5 100 Euro
Προπώληση εισιτηρίων: ticketmaster.gr
Link εισιτηρίων https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006540



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΠανδαιμόνιο στη Βουλή με την πρόταση δυσπιστίας
Επόμενο άρθροΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας