Αρχική Ελλάδα Παππάς: «Υπήρχαν σκέψεις για πρόταση δυσπιστίας έπειτα από την υπόθεση Ασημακοπούλου»

Παππάς: «Υπήρχαν σκέψεις για πρόταση δυσπιστίας έπειτα από την υπόθεση Ασημακοπούλου»

39
0


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, ανέφερε πως υπήρχε προετοιμασία με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης πριν το δημοσίευμα του «Βήματος», και συγκεκριμένα από την αποκάλυψη της υπόθεσης Ασημακοπούλου με την διαρροή των mail των αποδήμων.

Ο Νίκος Παππάς μιλώντας στο Action24 και απαντώντας στην ερώτηση γιατί τώρα η πρόταση δυσπιστίας και γιατί ταυτίζεται με το δημοσίευμα τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχει ξεσηκωθεί ένα κύμα το οποίο το σήκωσαν οι συγγενείς των θυμάτων. Έχουν μαζευτεί ένα εκατ. υπογραφές και δεν υπάρχει πολιτική εξουσία που θα μπορούσε να κωφεύσει απέναντι σε αυτό το κύμα αξίωσης για την αλήθεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ποιος σας είπε πως δεν υπήρχαν συζητήσεις χωρίς να βλέπουν το φως της δημοσιότητας μεταξύ των κομμάτων της αντιπολίτευσης; Είχε ήδη ωριμάσει η σκέψη. Αυτά δεν γίνονται από ένα βράδυ σε πρωί».

Ο κ. Παππάς αναφέρθηκε στη υπόθεση Ασημακοπούλου, με τη διαρροή προσωπικών δεδομένων απόδημων Ελλήνων και τόνισε πως από τότε υπήρξε η σκέψη της κλιμάκωσης των αντιδράσεων κατά της κυβέρνησης, οπότε μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στα Τέμπη, κρίθηκε ως κατάλληλη η στιγμή να προβούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης στην πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης της ΝΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΟ «κομήτης του διαβόλου» πλησιάζει τη Γη και θα είναι ορατός με γυμνό μάτι
Επόμενο άρθρο1η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας