Αρχική Ελλάδα Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τάεκβοντο Κωφών: Χρυσό μετάλλιο ο Λιότσος στα -68κ. και «αργυρή»...

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τάεκβοντο Κωφών: Χρυσό μετάλλιο ο Λιότσος στα -68κ. και «αργυρή» η Γιάλλουρου στα -57κ.

39
0


Μετά το χάλκινο μετάλλιο στα μικτά ζευγάρια poomsae με τους Μαχαιρίδου-Καλαϊτζής, ακόμη δύο μετάλλια ήρθαν να προστεθούν στις αποσκευές της ελληνικής αποστολής, σε αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τάεκβοντο Κωφών, που διεξάγεται στην πρωτεύουσα του Κιργιστάν, το Μπίσκεκ.

Ο Παύλος Λιότσος, επέστρεψε στο…θρόνο του. Μετά το ασημένιο μετάλλιο στην προηγούμενη διοργάνωση, στο Ιράν το 2021, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, όπως το 2019 στη Σαμψούντα. Στο αγώνισμα Kyorugi στα -68κ. έπρεπε να ξεπεράσει το εμπόδιο δύο Κορεατών και τα κατάφερε. Αρχικά στον ημιτελικό του Λιμ Γκουνγιούν και στον τελικό του συμπατριώτη του, Κιμ Μίνχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αλεξάνδρα Γιάλλουρου στην παρθενική της εμφάνιση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, κατάφερε και ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου, στο Kyorugi Γυναικών στα -57κ. Μετά από έναν εκπληκτικό ημιτελικό, επικράτησε της Μπερνέτ Μπαρσμέκοβα, αθλήτρια της διοργανώτριας χώρας με 2-0, και στον τελικό επικράτησε της Αϊζχαμόν Αμπντιλάτοβα, από το Καζακστάν και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Οι αγώνες συνεχίζονται την Παρασκευή (29/3) με τις ελπίδες για ακόμη ένα μετάλλιο, για την ελληνική αποστολή, καθώς αγωνίζεται η Ειρήνη Μαχαιρίδου, στα -67κ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροH United Airlines επεκτείνει τις εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς New York/Newark και Washington D.C.
Επόμενο άρθροΜίλαν και Φιορεντίνα θέλουν τον Ζανιόλο