Αρχική Ελλάδα Πάτρα: Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο σε σχολείο

Πάτρα: Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο σε σχολείο

36
0


Ηλεκτροπληξία υπέστη 17χρρονος μαθητής το πρωί της Τετάρτης στο Λύκειο Δεμενίκων στην Πάτρα όταν ακούμπησε γυμνό καλώδιο ρεύματος το οποίο εξείχε από εντοιχισμένο κουτί στις σκάλες του σχολικού συγκροτήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας «Γνώμη», ο 17χρονος Ηλίας κατέβαινε εκείνη την στιγμή μαζί με άλλους συμμαθητές του στο προαύλιο. Και ενώ το κουτί βρίσκεται στο πλάι της κλίμακας σε ύψος περίπου 1,8 μέτρα, το καλώδιο είχε περιέργως βγει εκτός, ήταν γυμνό και ήταν σε χαμηλότερο ύψος. Το χέρι του Ηλία το ακούμπησε και ο μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία. Για καλή του τύχη η επαφή με το καλώδιο ήταν αστραπιαία και σε σημείο που απέφυγε ηλεκτροπληξία σε σοβαρό βαθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένιωσε το ρεύμα να τον διαπερνά, και να καίγεται το σώμα του. Οι συμμαθητές του τρόμαξαν, ειδοποιήθηκε άμεσα η Διεύθυνση του Σχολείου, οι γονείς του και ο 17χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο του Ρίου το οποίο εφημέρευε.

Οι γιατροί του έκαναν όλες τις εξετάσεις για να διαπιστώσουν αν έχει υπάρξει βλάβη σε κάποιο όργανο πράγμα το οποίο όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα απεφεύχθη. Μέχρι και το απόγευμα όμως το παιδί παρέμενε στο Νοσοκομείο. Αναπάντητα τα ερωτηματικά για το πώς το καλώδιο βγήκε εκτός κουτιού, πότε συνέβη αυτό και πώς κανείς δεν το είχε παρατηρήσει. Σχετική έρευνα διενεργεί ήδη το σχολείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΟ Τομ Κρουζ επιστρέφει στο ρόλο του Μάβερικ: Το «Top Gun 3» πήρε το πράσινο φως
Επόμενο άρθροΠηγές Νέας Αριστεράς για Παππά: «Δεν γνωρίζουμε σε τι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις αναφέρεται ή επινοεί»