Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΣΗΜΕΡΑ τα “ΕΙΠΑΝ” ΝΕΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ και ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΗΜΕΡΑ τα “ΕΙΠΑΝ” ΝΕΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ και ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

251
0

Με τον Λιμενάρχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, Πλοίαρχο Λ.Σ Δημήτριο Τσίκλο, συναντήθηκε σήμερα 19/03/2024 η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων κα Άννα-Μαρία Παπαδημητρίου στα πλαίσια της ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Συζητήθηκαν τα προβλήματα που προέκυψαν στο Νομό λόγω της κακοκαιρίας του περασμένου Σεπτέμβρη τόσο στην ξηρά όσο και στη θάλασσα.

Η Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για το μείζον θέμα που απασχολεί το Λιμεναρχείο που δεν είναι άλλο από την μεγάλη αλλαγή που υπέστη η τοπογραφία του λιμανιού με το ίζημα που έχει δημιουργηθεί λόγω της πλημμύρας.

Τονίστηκε η ανάγκη για άμεση αποκατάσταση του προβλήματος καθώς εμποδίζεται η προσέλευση κρουαζιερόπλοιων, γεγονός που πλήττει οικονομικά την πόλη και την αγορά του Βόλου.

«Η συνεργασία και η σύμπνοια με όλους τους παράγοντες, την Περιφέρεια και τον Δήμο είναι η λύση σε όλα τα προβλήματα», τόνισε ο Λιμενάρχης και με την σειρά της η Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε την αμέριστη στήριξή της σε όποια δυσκολία προκύψει στο δύσκολο έργο του.

Προηγούμενο άρθροΡωσία: Νέο πακέτο κυρώσεων ετοιμάζει η Κομισιόν
Επόμενο άρθροΑΝΕΚΔΟΤΟ