Αρχική Ελλάδα ΓΙΑ τους ΑΓΡΟΤΕΣ δεν ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΛΛΑ για τον ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗ…...

ΓΙΑ τους ΑΓΡΟΤΕΣ δεν ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΛΛΑ για τον ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗ… «ΟΠΟΥ “ΓΑΜΟΣ”… »

215
0

Πιστός στη WOKE τροχιά, στην οποία έχει θέσει το κόμμα του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε με τον «Εθνικό Γκέι» Γιώργο Καπουτζίδη στο πλαίσιο του «The Upfront Initiative», στο Ωδείο Αθηνών.

Συνεχίζει, ως εκ τούτου, να αγνοεί τις απόψεις της εκλογικής του βάσης, επιμένοντας να την αντικαταστήσει με «συριζοποταμίσιους» ψηφοφόρους, που συγκινούνται από τα woke αφηγήματα.

Το 3ο Συνέδριο του «The Upfront Initiative» έχει φέτος ως κεντρικό του θέμα – τι άλλο; – την «συμπεριληπτικότητα».

Τι σημαίνει αυτό; Ότι, αν θέλετε να είστε συμπεριληπτικοί, και διαθέτετε μία επιχείρηση που εμπορεύεται – ας πούμε – στρατιωτικά και κυνηγετικά είδη, ψάχνετε για πωλητή και σας ζητήσει δουλειά ο Καπουτζίδης, θα πρέπει να τον προσλάβετε!

Ο πρωθυπουργός, στο διάλογο που είχε με τον Εθνικό μας Γκέι, αναφερόμενος και στο νόμο για τους γάμους ομοφυλοφίλων, σχολίασε ότι «η πολιτεία πρέπει να νομοθετεί για όλους.

Ο κίνδυνος είναι η τυραννία της πλειοψηφίας».

Ας τον ακούσει καλά, λοιπόν, η πλειοψηφία, έστω και αυτή του κόμματός του και ας το σκεφτεί δυο και τρεις φορές την επόμενη φορά που θα κληθεί να διαλέξει ποιος θέλει να την κυβερνά.

Διότι αυτός που επέλεξε την τελευταία φορά την αποκαλεί, εμμέσως πλην σαφώς… τυραννική!!! Το ίδιο αποκαλεί και τον ελληνικό λαό.

Ταυτίζει τον ελληνικό λαό με την «τυραννική βία», την ίδια στιγμή που τον αντικαθιστά εισάγοντας κατά χιλιάδες ανθρώπους που προέρχονται από χώρες, που πετούν ομοφυλόφιλους από τις ταράτσες.

Θα δούμε λοιπόν, σε μερικά χρόνια, αν η κοινωνία «θα προχωρήσει» και αν οι «διαφορετικοί» θα περνούν καλύτερα ή χειρότερα, παντρεμένοι ή όχι.

Ο πρωθυπουργός μίλησε και για τα «στερεότυπα» στην ΕΛ.ΑΣ. που πρέπει ν’ αλλάξουν.

Προφανώς εννοούσε ότι όταν ένας αξιωματικός της τρώει ένα κράνος στα μούτρα, θα πρέπει να λιποθυμά και όχι να στέκεται όρθιος σαν άνδρας, αφοσιωμένος στο καθήκον του.

Προηγούμενο άρθροANEKΔΟΤΟ
Επόμενο άρθροΘΛΙΨΗ στη ΛΑΡΙΣΑ: ΠΕΘΑΝΕ ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ