Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΡΗΣ: «ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ τα ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ του ΔΗΜΟΥ για να ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ»

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΡΗΣ: «ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ τα ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ του ΔΗΜΟΥ για να ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ»

152
0

Με ανακοίνωσή του, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γιώργος Τόρης καταγγέλει ότι άγνωστοι χρησιμοποιούν το όνομα διευθυντικών στελεχών των υπηρεσιών του Δήμου Βόλου, κάνοντας λόγο σε προμηθευτές και άλλους συναλλασσόμενους με την Δημοτική Αρχή, για δήθεν αλλαγή του τρόπου πληρωμής, προσπαθούν να τους αποσπάσουν κωδικούς από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με προφανή στόχο την αφαίρεση χρημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Ο Δήμος Βόλου, μετά από αναφορές πολιτών που έγιναν, εφιστά την προσοχή κυρίως των προμηθευτών, αλλά και των άλλων συναλλασσομένων με τον Δήμο, ότι άγνωστοι κάνοντας παράνομα χρήση των ονομάτων διευθυντικών στελεχών των υπηρεσιών του και με πρόφαση την δήθεν αλλαγή του τρόπου πληρωμής, προσπαθούν να τους αποσπάσουν κωδικούς από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με προφανή στόχο την αφαίρεση χρημάτων.

 

Κατηγορηματικά ξεκαθαρίζουμε ότι ουδεμία αλλαγή έχει επέλθει στον τρόπο πληρωμών και πως αν κάποτε συμβεί αυτό θα ανακοινωθεί επίσημα από τον ίδιο το Δήμο. Εν προκειμένω πρόκειται για μια απόπειρα απάτης και οι πολίτες πρέπει να προσέχουν

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Γιώργος Τόρης

Προηγούμενο άρθροΑΝΕΚΔΟΤΟ
Επόμενο άρθροEΠΙΣΚΕΨΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ στον ΕΒΡΟ – ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 100 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ