Αρχική Ελλάδα ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ – ΑΛΛΑΖΕΙ DRESS CODE, ΞΕΚΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ...

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ – ΑΛΛΑΖΕΙ DRESS CODE, ΞΕΚΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ OΡΘΟΦΩΝΙΑΣ

247
0

Η ανάγκη ανάδειξης νέων προσώπων δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη οξύνεται και από το ότι η απήχηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει φτάσει στην κορύφωσή της, αν δεν έχει παρατηρηθεί και μία μικρή κάμψη της.

Σε αυτό το πλαίσιο, το αργότερο στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας θα έχει ανακοινωθεί η στελέχωση και των 29 think tanks, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως έχει βρεθεί η ομάδα κρούσης που θα δώσει τη μάχη στα ΜΜΕ.

Όπως κι αν έχει, στην Κουμουνδούρου φιλοδοξούν πως μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου, όταν και ξεκινά το τέταρτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει αποφασιστεί κι ο τρόπος διεξαγωγής των προκριματικών εκλογών για τις ευρωεκλογές.

Μαθήματα ορθοφωνίας ξεκινά ο Κασσελάκης – Αλλαγές και στο «dress code»

Ως προς τον ίδιο τον κ. Κασσελάκη, πληροφορούμαστε πως αναμένεται να ξεκινήσει μαθήματα ορθοφωνίας, ενώ του έχει ζητηθεί από συνεργάτες του να αλλάξει και τον «dress code» του, αφήνοντας στη ντουλάπα τα t-shirts και τα εφαρμοστά πουκάμισα κι επιλέγοντας ένα πιο επίσημο ντύσιμο.

Από την άλλη, τα τελευταία δημοσκοπικά ευρήματα προκαλούν συγκρατημένη αισιοδοξία στην Κουμουνδούρου για τρεις λόγους:

η ΝΔ υποχωρεί, το ΠΑΣΟΚ πιάνει ταβάνι και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τα μεγαλύτερα περιθώρια άντλησης ψηφοφόρων από τη δεξαμενή των αναποφάσιστων.

Τι απαντά η πλευρά Τεμπονέρα για τα πυρά που δέχεται

Ως προς την εκδήλωση Τεμπονέρα την ερχόμενη Τρίτη, στελέχη που έχουν αναφορά στον ίδιο μας λένε πως θα λειτουργήσει ως καταλύτης ώστε όλα τα προοδευτικά κόμματα και το καθένα με την αυτονομία του να μην εμπλακούν σε έναν πολιτικό εμφύλιο αλλά να δώσουν το μονομέτωπο αγώνα απέναντι στη ΝΔ.

«Μόνο όσοι θέλουν το ΣΥΡΙΖΑ ένα μικρό κόμμα μπορούν να διαφωνούν με αυτή την πρωτοβουλία», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ο Αλέξης Τσίπρας, πάντως, διαμήνυσε και στον κ. Τεμπονέρα κατά τη χθεσινή (Τετάρτη) συνάντησή τους πως δεν πρόκειται να παραστεί ούτε στην επίμαχη εκδήλωση, ούτε σε κάποια άλλη μέχρι το συνέδριο.

Στο μεταξύ, ο κ. Κασσελάκης προετοιμάζεται για το αναπτυξιακό- περιφερειακό συνέδριο της Θεσσαλίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στη Λάρισα, με ώρα έναρξης τις 11.00 στη Δημοτική Πινακοθήκη.

Την Κυριακή θα βρίσκεται στο Βόλο με αφορμή τη νομαρχιακή συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.

Προηγούμενο άρθρο«Θα βουλιάξει η Αθήνα» – Ηχηρό και μαζικό μήνυμα φοιτητών ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια
Επόμενο άρθροΑΝΕΚΔΟΤΟ