Αρχική Κόσμος JANE SEYMOUR: ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ το ΣΕΞ στα 72 της και ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ τη ΘΕΩΡΙΑ...

JANE SEYMOUR: ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ το ΣΕΞ στα 72 της και ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ τη ΘΕΩΡΙΑ του AGEISM

257
0

Η ηθοποιός Jane Seymour ότι στα 72 της κάνει το καλύτερο σεξ της ζωής της με τον νέο της σύντροφο John Zabetti. Τι απαντά σε όσους λένε πως η ερωτική ζωή σταματά μετά τα 60.

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός για την Jane Seymour, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της “έσβησε” κάθε ίχνος ηλικιακού ρατσισμού, που θέλει τις γυναίκες να παύουν να έχουν σεξουαλική ζωή όταν μεγαλώνουν.

Η 72χρονη ηθοποιός δήλωσε στο ψηφιακό τεύχος “Sex After 60” του Cosmopolitan ότι τώρα απολαμβάνει περισσότερο από ποτέ το σεξ, με τον 73χρονο σύντροφό της John Zambetti.

«Το σεξ αυτή τη στιγμή είναι πιο υπέροχο και πιο παθιασμένο από οτιδήποτε θυμάμαι μέχρι τώρα, γιατί βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την αγάπη και την εμπειρία», έγραψε στο άρθρο της στο περιοδικό, το οποίο δημοσιεύθηκε την Τετάρτη (17/01).

«Τώρα γνωρίζω τον εαυτό μου και το σώμα μου και ο John είχε τις δικές του εμπειρίες στη ζωή του – δεν είναι όπως όταν είσαι νεότερος», είπε.

«Υποθέτω ότι μεταξύ των νεότερων γενιών, οι άνθρωποι πρώτα κάνουν σεξ και μετά λένε “Ω, παρεμπιπτόντως, γεια. Πώς είσαι;”» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

«Όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερο το σεξ βασίζεται στη συναισθηματική οικειότητα, στο να μοιραζόμαστε τα σκαμπανεβάσματα της ζωής με κάποιον – τα συναισθήματά μας, τις χαρές μας, τη λύπη μας, τα αμοιβαία μας πάθη και επιθυμίες».

Ο Seymour, η οποία έγινε γνωστή αφότου υποδύθηκε ένα από τα κορίτσια του James Bond στην ταινία του 1973 “Live and Let Die”, απάντησε, επίσης, στη θεωρία πως το σεξ σταματά όταν μεγαλώνεις.

«Η σεξουαλική σας ζωή δεν χρειάζεται να τελειώσει στα 60. Στο τέλος της ημέρας, όλοι αναζητούν κάτι που ανεβάζει το αίμα σε μια συγκεκριμένη περιοχή», έγραψε.

«Το τρελό είναι ότι αυτή τη στιγμή νιώθω σαν να είμαι και έμπειρη και 16 ετών. Πραγματικά νιώθω ότι το σεξ και η οικειότητα είναι καλύτερα στην ηλικία μου από ποτέ» κατέληξε.

Προηγούμενο άρθροANEKΔΟΤΟ
Επόμενο άρθρο«Θηλιά» στο λαιμό της Ελλάδας η γήρανση του πληθυσμού – Αναζητούνται άμεσα λύσεις