Αρχική Ελλάδα EΓΚΛΗΜΑ στις ΣΠΕΤΣΕΣ – ΝΕΚΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ

EΓΚΛΗΜΑ στις ΣΠΕΤΣΕΣ – ΝΕΚΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ

881
0

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει η είδηση πως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε νεκρός στο αρχοντικό Κασσελάκη στις Σπέτσες, όπου βρίσκονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να εκπονήσουν ένα Ελληνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο Θερινής Νυκτός.

Το όνομα του βουλευτή που βρέθηκε νεκρός δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, ενώ έχει απαγορευτεί στους υπόλοιπους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να φύγουν από το αρχοντικό Κασσελάκη· η έξοδος από το κτίριο έχει απαγορευτεί ακόμα στον Τάιλερ, στους πέντε υπηρέτες, στον σεφ, στις δυο μαγείρισσες, και στον μπάτλερ του Στέφανου Κασσελάκη, όπως και στον life coach, στον προσωπικό γυμναστή, στην αστρολόγο και στον ψυχολόγο, αφού, μέχρι να βρεθεί ο ένοχος, θεωρούνται όλοι ύποπτοι.

Ήδη, έχουν φτάσει στο εξοχικό Κασσελάκη ο Σέρλοκ Χόλμς και ο Ηρακλής Πουαρό -για να ανακαλύψουν τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους του βουλευτή- ενώ, μετά από έντονο διάβημα των βουλευτίνων του ΣΥΡΙΖΑ, κλήθηκε εσπευσμένα και η Μις Μαρπλ, ώστε να μην κυριαρχήσει στις έρευνες για την ανακάλυψη του δολοφόνου η πατριαρχία και η τοξική αρρενωπότητα.

Σύμφωνα με διαστρεβλωμένες πληροφορίες, η Έλενα Ακρίτα υποστήριξε πως έχει άλλοθι, αφού έφτασε τελευταία στο αρχοντικό Κασσελάκη -γιατί είχε πάει στο κομμωτήριο για ντεκαπάζ- αλλά ο Σέρλοκ Χολμς και ο Ηρακλής Πουαρό δεν δέχονται κανένα άλλοθι γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια τους και ξέρουν πως οι δολοφόνοι είναι εξαιρετικά πανούργα άτομα.

Ο Σέρλοκ Χολμς αφαίρεσε όλα τα κινητά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τους δούλους του Κασσελάκη, ώστε να μην έχουν επικοινωνία με τον έξω κόσμο αλλά και για να ελέγξει τα μηνύματά τους και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν τα τελευταία 24ωρα.

Ο Ηρακλής Πουαρό έχει απομονώσει τον Στέφανο Κασσελάκη στο πυρηνικό καταφύγιο του αρχοντικού -που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο του σκουός- και τον ανακρίνει, με βασικό ερώτημα γιατί αποφάσισε να καλέσει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χειμωνιάτικα στο αρχοντικό του στις Σπέτσες και δεν τους πήγαινε μια βόλτα με το ιδιωτικό του τζετ μέχρι το Μαϊάμι.

Πριν από λίγο, εμφανίστηκε στην είσοδο του αρχοντικού ο Τάιλερ και παρέλαβε 92 πίτσες από την πιτσαρία Provenza, και ο ντελιβεράς, απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, είπε πως ο Τάιλερ του έδωσε φιλοδώρημα τριάντα δολάρια.

Ένα μυστήριο πλανιέται πάνω από το αρχοντικό Κασσελάκη, ένα πτώμα αναζητεί τον δολοφόνο του, ο Παύλος Πολάκης ξεκίνησε πάλι το κάπνισμα και ο αέρας λυσσομανάει στο ταραγμένο Αιγαίο.

Το μέλλον της εφοπλιστικής Αριστεράς είναι στα χέρια του Σέρλοκ Χολμς, του Ηρακλή Πουαρό και της Μις Μαρπλ. Η Παναγιά μαζί τους.

Pitsirikos

Προηγούμενο άρθροΝΑΞΟΣ: ΕΡΩΤΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ να ΒΑΛΕΙ σε ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΖΕΥΓΑΡΙ στο ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ του ΝΗΣΙΟΥ
Επόμενο άρθροΝA ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για τον ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ