Αρχική Ελλάδα ΨAXNΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ – ΟΜΟΦΥΛΟ ή ΕΤΕΡΟΦΥΛΟ – για να με ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ

ΨAXNΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ – ΟΜΟΦΥΛΟ ή ΕΤΕΡΟΦΥΛΟ – για να με ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ

254
0

Καθώς η ζωή στην Ελλάδα έχει γίνει πολύ ακριβή, δεν μπορώ πια να αράζω στα νησιά μας για έξι μήνες και να λιάζομαι διαβάζοντας τα βιβλία μου, οπότε βρίσκομαι στην πολύ δύσκολη θέση να πρέπει να απαρνηθώ τους γονείς μου και να αναζητώ πλούσιο ζευγάρι -ομόφυλο ή ετερόφυλο- για να με υιοθετήσει.

Κουράστηκα να ψάχνω όλα τα κάμπινγκ της Κρήτης, για να βρω τρόπο να περάσω οικονομικά το καλοκαίρι, ενώ, αν μείνω έξι μήνες σε σκηνή σε αυτή την ηλικία, μετά θα είμαι για το νοσοκομείο ή για πέταμα.

Καλώ λοιπόν τα πλούσια ζευγάρια -ομόφυλα ή ετερόφυλα, δεν έχω θέμα- να με υιοθετήσουν. Χωρίς να παρεξηγηθώ, θα προτιμούσα να με υιοθετήσει ένα πλούσιο ζευγάρι που να αποτελείται από δυο πλούσιες γυναίκες, γιατί με τις γυναίκες πάντα τα πήγαινα καλύτερα και μυρίζουν πιο όμορφα, αλλά το βασικό είναι να είναι πολύ πλούσιο το ζευγάρι, ώστε να μην γυρνάω μόνο στα νησιά μας για έξι μήνες, αλλά να μπορούν να με στέλνουν το χειμώνα στα Κανάρια Νησιά, για να ζω το αιώνιο καλοκαίρι. Θα τους επιτρέπω να έρχονται να με βλέπουν στην παραλία.

Εντάξει, δεν έχω και πολλά να προσφέρω σε ένα πλούσιο ζευγάρι αλλά θα μπορούν να τη λένε στους πλούσιους φίλους τους -που θα έχουν υιοθετήσει διάφορα αδιάφορα μούλικα κουτσουβελάκια- πως “εμείς υιοθετήσαμε τον πιτσιρίκο”, και θα σκάνε τα άλλα πλούσια ζευγάρια από τη ζήλια τους, που οι πλούσιοι φίλοι τους υιοθέτησαν ένα τέτοιο κελεπούρι.

Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τέτοιος χαμός στην Ελλάδα με τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία· προφανώς, είναι όλοι ζάπλουτοι -ομοφυλόφιλοι και ετεροφυλόφιλοι- και δεν τραβάνε κανένα ζόρι με το πόσο ακριβή είναι η ζωή στην Ελλάδα και πόσο δαπανηρό είναι να μεγαλώσει παιδιά ένα ζευγάρι.

Σκέφτομαι πως το ζευγάρι είναι παρωχημένο πια και το θέμα θα έπρεπε να είναι να παντρεύονται πάνω από τέσσερα άτομα, για να μοιράζονται τα έξοδα του σπιτιού, τους λογαριασμούς και την ανατροφή των παιδιών.

Δηλαδή, πρέπει η κυβέρνηση να περάσει ένα νομοσχέδιο που να λέει πως, αν δεν είστε πλούσιοι, θα πρέπει υποχρεωτικά να βρείτε τουλάχιστον άλλα τρία άτομα, για να σας επιτραπεί να παντρευτείτε.

Όσο για τις παρένθετες μητέρες, είναι πολύ καλός θεσμός γιατί ανοίγουν θέσεις εργασίας· βέβαια, είναι διάκριση σε βάρος των ανδρών πως παρένθετες μητέρες μπορούν να γίνουν μόνο οι γυναίκες -και οι άνδρες αποκλείονται από αυτό το επάγγελμα-, αλλά έτσι το θέλησε ο καλός θεούλης και η επιστήμη δεν έχει καταφέρει ακόμα να διορθώσει αυτή την αδικία.

Αφού μπορείς να αγοράσεις τα πάντα, γιατί να μην μπορείς να αγοράσεις και παιδιά; Άλλωστε, ήδη συμβαίνει αυτό.

Μια γυναίκα μπορεί να γεννήσει και είκοσι παιδιά, αν ξεκινήσει από τα 16, οπότε, με το επάγγελμα της παρένθετης μητέρας, θα λυθεί και το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στη χώρα μας. Εντάξει, στα 40 της χρόνια θα είναι διαλυμένη η γυναίκα, αλλά καλύτερα έτσι, ώστε να τα τινάζει πριν κατοχυρώσει δικαίωμα σύνταξης και να παίρνουμε μεγαλύτερες συντάξεις εμείς οι υπόλοιποι.

Τι χρειάζονται οι γυναίκες αν δεν γεννάνε; Οι γυναίκες θα έπρεπε να γκαστρώνονται υποχρεωτικά, και όσες γυναίκες θέλουν να αποφύγουν τη γέννα, θα πρέπει να φορολογούνται. Φόρος άρνησης γέννας. Φτάνει πια με αυτές τις φεμινίστριες χαραμοφάισσες, που θέλουν να έχουν το δικαίωμα να μην γεννάνε. Σκοπός της γυναίκας είναι να γεννάει, να μαγειρεύει, να σου φτιάχνει κάνα καφεδάκι και να ρίχνει κάνα σφουγγάρισμα. Τα υπόλοιπα τα κάνουμε και μόνοι μας.

Δεν καταλαβαίνω αυτούς που διαφωνούν με τις παρένθετες μητέρες για τα ομόφυλα ζευγάρια ανδρών. Πάντα οι ομοφυλόφιλοι άνδρες είχαν το δικαίωμα να έχουν παιδιά στην Ελλάδα· παντρεύονταν μια γυναίκα και έκαναν παιδιά μαζί της. Δυο λεπτά υπόθεση είναι, δεν είναι και πυρηνική φυσική.

Πάντα επιτρεπόταν ο γάμος στους ομοφυλόφιλους στην Ελλάδα. Απλά, οι ομοφυλόφιλοι άνδρες παντρεύονταν ετεροφυλόφιλες γυναίκες, και οι ομοφυλόφιλες γυναίκες παντρεύονταν ετεροφυλόφιλους άνδρες. Γιατί δεν αντιδρούσε κανείς σε αυτούς τους γάμους των ομοφυλόφιλων; Υποκριτικό το βρίσκω.

Όλοι, ομοφυλόφιλοι ή ετεροφυλόφιλοι, ψάχνουν κάποιον πλούσιο ή κάποια πλούσια για να παντρευτούν. Ξέρουμε άπειρες βίζιτες -αρσενικές και θηλυκές- που έβαλαν στόχο -και τον πέτυχαν- να παντρευτούν κάποια πλούσια ή κάποιον πλούσιο, και αυτό είναι πολύ λογικό στην υπέροχη, καπιταλιστική εποχή μας, όπου όλα είναι φράγκα.

Τέλος πάντων, ειρήσθω εν παρόδω, εν κατακλείδι και τούτων δοθέντων, εγώ ψάχνω για πλούσιο ζευγάρι -ομόφυλο ή ετερόφυλο- για να με υιοθετήσει. Παρακαλώ τους ενδιαφερόμενους να στείλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις και το Ε9 στο [email protected]

Ευχαριστώ όλα τα πλούσια ζευγάρια, που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον να με υιοθετήσουν.

pitsirikos

Προηγούμενο άρθροΧούθι: Ένα τεράστιο πρόβλημα για τις ΗΠΑ, με ελάχιστες λύσεις
Επόμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ – AKOYΣΤΕ και ΔΕΙΤΕ τον ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ σε ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ