Αρχική Ελλάδα ΤI ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ για (ΟΛΑ) τα ΖΕΥΓΑΡΙΑ;

ΤI ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ για (ΟΛΑ) τα ΖΕΥΓΑΡΙΑ;

246
0

Σάλο έχει προκαλέσει η προαναγγελία της κυβέρνησης για τη συζήτηση μέσα στο 2024 του νομοσχεδίου που θα προβλέπει τη δυνατότητα τεκνοθεσίας για ομόφυλα ζευγάρια.

Η κυβέρνηση, όμως, έντεχνα κρύβει σημαντική διάταξη που αφορά τα ετερόφυλα ζευγάρια!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, το νομοσχέδιο, ενώ θα προβλέπει τη δυνατότητα τεκνοθεσίας για ομόφυλα ζευγάρια, θα απαγορεύει δια νόμου το γάμο, την τεκνοποίηση και την τεκνοθεσία σε όλα τα ετερόφυλα ζευγάρια.

Με άλλα λόγια, άνδρες και γυναίκες θα απαγορεύεται να παντρεύονται, να κάνουν παιδιά ή να υιοθετούν παιδιά όσο βρίσκονται στην Ελλάδα.

Το νομοσχέδιο αυτό έρχεται να επικυρώσει αυτό που γίνεται “de facto” στη χώρα τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά τα μνημόνια.

Πλέον η υπογεννητικότητα νομιμοποιείται στη χώρα, με το ποσοστό τεκνοποίησης από το 1,37 παιδιά (κάτω από το 2,1 παιδιά ανά γυναίκα, που είναι το ελάχιστο ποσοστό για τη διατήρηση του πληθυσμού σε σταθερό επίπεδο) να πρέπει να γίνει μηδέν.

Η μετανάστευση γίνεται κι αυτή νόμιμη, ώστε οι νέοι Ελληνες ετερόφυλοι και ομόφυλοι, αν θέλουν να μεγαλώνουν παιδιά, να το κάνουν νομιμότατα στο εξωτερικό.

Επιπλέον, ο νόμος θα επιτρέπει την δια βίου συμβίωση των ενήλικων τέκνων με τους γονείς τους, αρκεί να έχουν όλοι, τέκνα και γονείς, συνταξιοδοτηθεί.

Το νομοσχέδιο, όπως αναμενόταν, έχει προκαλέσει αντιδράσεις από θρησκευτικές οργανώσεις και εκκλησιαστικούς παράγοντες, αφού, με την κατάργηση των γεννήσεων, δεν θα υπάρχουν πλέον οι λαμπροί νέοι Έλληνες να βουτάνε για το Τίμιο Σταυρό, στις θάλασσες, στις γούρνες ή στα συντριβάνια.

Μόνο το Τίμιο Ξύλο μας σώζει πλέον, πιτσιρίκο.

Την αγάπη μου,
Federico

(Αγαπητέ Federico, εγώ είμαι υπέρ της τεκνοποίησης· δηλαδή, να γίνουμε όλοι τεκνά. Τίμιο Ξύλο πέφτει αλλά δεν πέφτει εκεί που πρέπει. Το ένα τεκνό ρίχνει ξύλο στο άλλο τεκνό, ενώ θα έπρεπε τα τεκνά να ενωθούν και να ξυλοκοπήσουν τα ζάπλουτα τεκνά της Μαφίας. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Pitsirikos

Προηγούμενο άρθροΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Η ΕΛ.ΑΣ. ΓΝΩΡΙΖΕ από τον ΙΟΥΝΙΟ για τα ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ σε ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ και ΝEO KOΣΜΟ
Επόμενο άρθροΤΟ «ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ» που «ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ» το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ! ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ το ΠΡΟΣΩΠΟ της ΧΟΡΕΥΤΡΙΑΣ