Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΝEO KYMA KAKOKAIΡΙΑΣ από την ΚΥΡΙΑΚΗ – ΧΙΟΝΙΑ και ΜΕΣΑ στο ΒΟΛΟ;

ΝEO KYMA KAKOKAIΡΙΑΣ από την ΚΥΡΙΑΚΗ – ΧΙΟΝΙΑ και ΜΕΣΑ στο ΒΟΛΟ;

556
0

Η βελτίωση των καιρικών συνθηκών δεν κρατά για πολύ καθώς από την Κυριακή 28 Ιανουαρίου νέο βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας με χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ο Γιώργος Τσατραφύλλιας, παντουρκικός χιονιάς θα επηρεάσει και τα ανατολικά της χώρας μας το τριήμερο Κυριακή 28 Ιανουαρίου με Τρίτη 30 Ιανουαρίου με κύρια χαρακτηριστικά τη σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας 10 με 12 βαθμούς, τους θυελλώδεις βοριάδες 9 μποφόρ στο Αιγαίο και χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά.

Αν και συγκεκριμένες περιοχές και υψόμετρα δεν μπορούν να προσδιοριστούν από τώρα, ενδεχομένως να επηρεαστούν Θεσσαλία (κυρίως Μαγνησία – Λάρισα), Εύβοια, Σποράδες, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Αττική, βορειοανατολική Πελοπόννησος και Κρήτη.

Βέβαια, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας επισημαίνει «δεν χρειάζεται να είναι στην “τσίτα” ο κόσμος από πληροφορίες που στερούνται επιστημονικού υπόβαθρου».

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια:

«Παν-Τουρκικός χιονιάς θα επηρεάσει και τα ανατολικά της χώρας μας το τριήμερο Κυριακή-Τρίτη με κύρια χαρακτηριστικά τη σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας 10-12 βαθμούς, τους θυελλώδεις βοριάδες 9 μποφόρ (στο Αιγαίο) και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά και ενδεχομένως σε χαμηλότερα υψόμετρα σε Θεσσαλία (κυρίως Μαγνησία-Λάρισα),Εύβοια,Σποράδες, Βοιωτία,Φθιώτιδα , Αττική ,βορειοανατολική Πελοπόννησο και Κρήτη.

Υ.Γ: Συγκεκριμένες περιοχές και υψόμετρα ΔΕΝ μπορούν να προσδιοριστούν από τώρα. Δεν χρειάζεται να είναι στην “τσίτα” ο κόσμος από πληροφορίες που στερούνται επιστημονικού υπόβαθρου».

Προηγούμενο άρθροΤραγωδία στη Βούλα: Η στιγμή που ο 19χρονος οδηγός χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου
Επόμενο άρθροΑΝΕΚΔΟΤΟ