Αρχική Κεντρική Ελλάδα AΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ – «ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ τη ΖΩΗ μας για τον ΠΟΛΙΤΗ, ΟΧΙ...

AΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ – «ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ τη ΖΩΗ μας για τον ΠΟΛΙΤΗ, ΟΧΙ για ΣΩΒΡΑΚΑ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ»

242
0

Μαζική ήταν η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αστυνομικών σήμερα έξω από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας με αφορμή τον πρόσφατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη την περασμένη εβδομάδα.

Οι αστυνομικοί σήκωσαν πανό “Φτάνει πια, όχι άλλο αίμα” και συγκεντρώθηκαν μαζικά έξω από το αστυνομικό μέγαρο δηλώνοντας ότι θέλουν να ζήσουν και να υπηρετούν τον πολίτη και όχι αλλότρια συμφέροντα.

“Να δώσουμε τη ζωή μας για τον πολίτη, αλλά όχι για ποδοσφαιρικά σώβρακα και επιχειρηματίες.

Σήμερα διαδηλώνουμε για τον συνάδελφό μας, για τον Αλκη, για τον Μιχάλη, για όλους όσοι χάνονται στα γήπεδα από ανθρωπόμορφα τέρατα.

Μετά τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό και τις δηλώσεις εναντίον της Αστυνομίας, είχαμε προειδοποιήσει τι θα επακολουθήσει. Εμείς χάνουμε την ζωή μας στις αρένες των γηπέδων και θρηνούμε θύματα.

Δεν είναι αυτή η δουλειά μας. Θέλουμε να ζήσουμε και όχι να υπηρετούμε αλλότρια συμφέροντα”, δήλωσε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας κ. Διχτάς.

Ο ίδιος είπε ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα όπως σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες για την πάταξη της βίας, που δεν υπάρχει αστυνομικός μέσα στα γήπεδα. «Εμείς αυτό περιμένουμε, αυτό φωνάζουμε και αυτό θα στηρίξουμε.

Ο Λευτέρης Αναδιώτης αντιπρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Θεσσαλίας τόνισε ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και τόνισε ότι η Αστυνομία δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στα γήπεδα, αλλά να είναι στην υπηρεσία του πολίτη και να μην είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης.

«Είμαστε κοντά στον συνάδελφό μας, που δέχτηκε μια δολοφονική επίθεση, μας λυπεί που το άτομο που έκανε την επίθεση αυτή είναι νεαρής ηλικίας, κάτι που δίνει πολλά μηνύματα στην Πολιτεία και τους φορείς.

Η Ελληνική Αστυνομία δεν αποτελεί μόνιμη λύση, αλλά είναι η έσχατη στο πρόβλημα και πρέπει να προβληματιστούν όλοι για ποιο λόγο έχει φτάσει η παραβατικότητα σε αυτό το σημείο και η Ελληνική Αστυνομία αποτελεί πάντα αντικείμενο εκμετάλλευσης. Ως εδώ…», επισήμανε.

Προηγούμενο άρθροΟ πωλητής ακινήτου επιβαρύνεται με την πληρωμή του ΤΑΠ
Επόμενο άρθροΣτην έδρα της ΔΟΕ η Σακελλαροπούλου – Ενημερώθηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024