Αρχική Κόσμος ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΟΧΙ με ΑΥΤΑ που ΕΚΑΝΑΝ, ΑΛΛΑ με ΑΥΤΑ που ΔΕΝ...

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΟΧΙ με ΑΥΤΑ που ΕΚΑΝΑΝ, ΑΛΛΑ με ΑΥΤΑ που ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ…

163
0

Όπως σας έχω πει, το τελευταίο διάστημα, μεταξύ όλων όσων κάνω, και πιστέψτε είναι πάρα πολλά (…), είναι και η ένωση όλων των σοβαρών επιστημόνων της δικής μας πλευράς. Και όταν εν προκειμένω μιλάμε για “δική μας” πλευρά, μιλάμε ουσιαστικά.

Μιλάμε για τους πραγματικούς επιστήμονες.

Αυτό που, όπως σας έχω πει, κάνω, είναι να ενώνω τα γνωστικά πεδία των επιστημόνων αυτών και να δημιουργώ μία επιστημονική “πυρηνική βόμβα” για το απέραντο Νταχάου, όπως μετέτρεψαν τον πλανήτη οι ηθικοί αυτουργοί της ελίτ της παγκόσμιας τάξης και οι εντολοδόχοι τους των υποτακτικών κυβερνήσεων, μεταξύ των οποίων πρωτοστατεί η “ελληνική”.

Στο πλαίσιο αυτό, συλλέγω (νομικό) αποδεικτικό υλικό που ξεπερνά κάθε (επιστημονική) φαντασία.

Ίσως ένα από τα …ηπιότερα πεδία (εν συγκρίσει με αυτά που σας ετοιμάζω…), είναι τα μονοκλωνικά αντισώματα.

Έριξαν τόνους σκευασμάτων στα νοσοκομεία με πολύ αρνητικά αποτελέσματα, τα οποία αποτελέσματα τα έβλεπαν στους ασθενείς, αλλά συνέχιζαν να ρίχνουν τα σκευάσματα με τους τόνους, και όταν είχαν επιστημονικές αποδείξεις στα χέρια τους για τα θετικά αποτελέσματα των μονοκλωνικών αντισωμάτων, είπαν, έτσι απλά -και κυρίως αναιτιολόγητα- όχι…

Κατατέθηκαν στοιχεία από πολύ μεγάλη εταιρεία που αποδείκνυαν τη μείωση εισαγωγών, νοσηλειών, διασωληνώσεων και θανάτων “από κόβιντ”, με τη χρήση των αντισωμάτων αυτών, και είπαν όχι.

Και είναι αυτό στοιχείο του ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ θεραπεία.

ΗΘΕΛΑΝ θανάτους.

Από “θ” και τα δύο, αλλά με μεγάλη διαφορά…

Υ.Γ. Έχω να σας πω για το Astra, για το Moderna, έχω να σας πω και για την Pfizer, έχω να σας πω για δύο αντιικά φάρμακα που έριξαν με τους τόνους, αλλά σιωπηρά αποσύρθηκαν, έχω να σας πω πολλά.

Αλλά, όπως πάντα…

…όλα στην ώρα τους…

Πηγή

Προηγούμενο άρθροΙσπανία: Ομοσπονδιακός προπονητής κακοποιούσε σεξουαλικά 13χρονη παίκτρια επί 3 χρόνια
Επόμενο άρθροΚίνα: 6,2 Ρίχτερ σκοτώνουν πάνω από 100 ανθρώπους και ισοπεδώνουν σπίτια (δείτε βίντεο)