Αρχική Κόσμος ΜΟΝΑΧΟ: «ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ να μας ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΕΔΩ» ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ από το ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

ΜΟΝΑΧΟ: «ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ να μας ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΕΔΩ» ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ από το ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

369
0

Η ταλαιπωρία χιλιάδων επιβατών συνεχίζεται στο αεροδρόμιο στο Μόναχο, λόγω της απίστευτης κακοκαιρίας και του χιονιά που πλήττει την περιοχή.

Κάποιοι από τους Έλληνες εγκλωβισμένους περιγράφουν την κατάσταση…

Αν και το πρωί της Κυριακής (3/12/23) έγιναν κάποιες πτήσεις ωστόσο όπως είχε γράψει το αεροδρόμιο στο Μόναχο στην ιστοσελίδα του έγιναν και νέες «διακοπές στην εναέρια κυκλοφορία».

«Μάς έβαλαν στο αεροπλάνο στις 9.30 ενώ η πτήση μας ήταν προγραμματισμένη στις 8. Στις 12.30 μάς παράτησαν στο αεροδρόμιο, που ήταν πλέον κλειστό, δεν είχε τίποτα, ούτε ταξί, ούτε τίποτα», ανέφερε στην ΕΡΤ ένας Έλληνας και ένας ακόμη άτυχος επιβάτης πρόσθεσε: «Είμαστε οικονομικά χάλια. Κοιμόμαστε πάνω σε καρέκλες, πάνω στα πλακάκια. Μάς λένε να πάμε να βρούμε ξενοδοχείο να το πληρώσουμε από την τσέπη μας. Σε περίπτωση που βγούμε έξω από το αεροδρόμιο δεν μπορούμε να ξαναγυρίσουμε».

Μία Ελληνίδα που είχε τελικό προορισμό το Μάντσεστερ με ενδιάμεση στάση το Μόναχο, είπε: «Είναι ανήκουστο να μας εγκλωβίζουν εδώ πέρα και να μην μας βρίσκουν μία λύση να κοιμηθούμε, να κάνουμε ένα μπάνιο».

Από το Σάββατο έχουν ακυρωθεί 22 πτήσεις από και προς το Μόναχο ενώ το Σάββατο (3/12/23) αναχώρησαν δύο πτήσεις, από το ελληνικό αεροδρόμιο, μία Lufthansa και μία της Skyexpress προς Μόναχο.

Προηγούμενο άρθροANEKΔΟΤΟ
Επόμενο άρθροΚΟΝΙΤΣΑ: ΚΤΗΝΩΔΙΑ – ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ και ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΠΑΝΩ στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ