Αρχική Ελλάδα ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ: ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για το ΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ στον «AΡΧΟΝΤΑ»...

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ: ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για το ΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ στον «AΡΧΟΝΤΑ» (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

8335
0

Σε κλίμα οδύνης αποχαιρετά η Θεσσαλονίκη τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Υπό το θερμό χειροκρότημα του κόσμου που ανέμενε υπομονετικά από τις 8:30 έφτασε στον Ναό της Του Θεού Σοφίας η σορός του Βασίλη Καρρά που «έφυγε» από τη ζωή την παραμονή Χριστουγέννων σε ηλικία 70 ετών.

Η συγκίνηση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα όλων, πολλοί εκ των οποίων ήρθαν εκτός Θεσσαλονίκης ακόμη και από το εξωτερικό. Δίπλα του, όπως όλες τις στιγμές, η σύζυγος του Χριστίνα και η κόρη του Ειρήνη.

Διαβάστε επίσης  Ο Απόστολος Τζιτζικώστας αποχαιρέτησε τον Βασίλη Καρρά – «Για πάντα ζωντανός στις καρδιές μας»

Η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι τις 1300, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 12:30 το μεσημέρι στην ίδια εκκλησία και θα τελεστεί από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Φιλόθεο.

Στο τελευταίο αντίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους.

Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, Φλόγα.

Η ταφή του σπουδαίου καλλιτέχνη θα γίνει την Τετάρτη στις 12:00 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, τον τόπο που γεννήθηκε και τόσο αγαπούσε, άλλωστε αυτή ήταν και η τελευταία επιθυμία του.

Προηγούμενο άρθροΒασίλης Καρράς: Το τελευταίο πάρτι γενεθλίων πριν ένα μήνα
Επόμενο άρθροΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ του 2023 – ΟΙ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ που ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ την ΕΛΛΑΔΑ! ΟΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ: ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ του ΚΡΑΤΟΥΣ