Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΜΠΕΟΣ για ΚΟΥΡΕΤΑ: “ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ που ΔΕΙΧΝΕΙ το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ του για...

ΜΠΕΟΣ για ΚΟΥΡΕΤΑ: “ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ που ΔΕΙΧΝΕΙ το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ του για την ΠΕΡΙΟΧΗ” – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

162
0

Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα είχε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος στο Δημαρχείο.

Είναι η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Στη συνάντηση μεταξύ άλλων, το παρών έδωσαν και οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό του κ. Κουρέτα Αννα Μαρία Παπαδημητρίου και Φώτης Λαμπρινίδης.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Βόλου ανέφερε ότι από τη συνάντηση φαίνεται ότι θα υπάρξει μία καλή συνεργασία μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας, ενώ για τον κ. Κουρέτα ανέφερε ότι είναι ένας άνθρωπος που δείχνει το ενδιαφέρον του για την περιοχή.

«Θα δουλέψουμε σκληρά για το μέλλον της πόλης. Υπάρχουν πολλά προβλήματα, πολλές ανοιχτές πληγές, τις οποίες καλούμεθα σε συνεργασία, πάντα, μαζί να συνεργαστούμε και να τις κλείσουμε προς όφελος των πολιτών. Πιστεύω θα έχουμε μία άριστη συνεργασία» ανέφερε ο κ. Μπέος και πρόσθεσε ότι ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το θέμα των χειμάρρων στον Βόλο που αφορούν τόσο τον δήμο όσο και την Περιφέρεια.

Από την πλευρά του ο κ. Κουρέτας τόνισε ότι ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται για κόμματα, αλλά για τα προβλήματα της περιοχής.

«Εχουμε κοινά προβλήματα και συζητήσαμε προβλήματα καθημερινότητας. Θεωρώ ότι θα έχουμε μία άριστη συνεργασία. Θα σχεδιάσουμε μαζί παρέα με τους δημάρχους τι πρέπει να γίνει σωστά με όλα τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα και ό, τι μας λέει ο κάθε δήμος εμείς θα το στηρίζουμε» ανέφερε ο κ. Κουρέτας.

Ο ίδιος τόνισε ότι θα στηρίξει την απόφαση του δήμου Βόλου, ώστε να περάσουν στη δικαιοδοσία του δήμου οι χείμαρροι.

Δείτε βίντεο με δηλώσεις

Προηγούμενο άρθροΒρετανία: Αεροπλάνο έκανε πτήση με δύο σπασμένα παράθυρα
Επόμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΜΥ: ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ θα ΣΑΡΩΣΕΙ τη ΧΩΡΑ – ΠΟΤΕ θα ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ τα ΕΝΤΟΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ – ΠΟΥ θα ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ