Αρχική Ελλάδα Βόλος: Τι θα ισχυριστεί στον ανακριτή ο 33χρονος οδηγός που παρέσυρε και...

Βόλος: Τι θα ισχυριστεί στον ανακριτή ο 33χρονος οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε το βρέφος

113
0


Έξω από το γραφείο του ανακριτή, με σπασμένο χέρι, αναμένοντας να απολογηθεί καταθέτοντας υπόμνημα, βρίσκεται ο 33χρονος οδηγός μηχανής, που παρέσυρε 54χρονο στην οδό Ιάσονος στον Βόλο, σκοτώνοντας το βρέφος που κρατούσε στην αγκαλιά του.

O 33χρονος έφθασε στα δικαστήρια του Βόλου και εισήλθε από την πίσω πόρτα, ενώ φορούσε μάσκα και είχε σπασμένο χέρι, το οποίο ήταν δεμένο με επίδεσμο.

Ο άνδρας παραμένει σε κράτηση στο ΑΤ Βόλου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται και ο ίδιος σε κατάσταση σοκ, είναι συντετριμμένος και δεν μιλά καθόλου, ενώ δείχνει να μην έχει αντίληψη όσων συμβαίνουν γύρω του.

«Δεν αποδέχομαι καμία κατηγορία»

Ο 33χρονος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Νίκο Παπαπέτρο, δεν αποδέχεται την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης και υποστηρίζει πως δεν οδηγούσε επικίνδυνα, ενώ ισχυρίζεται ότι ο μόνος ελιγμός που έγινε από πλευράς του ήταν για να αποφύγει τον 54χρονο με το βρέφος.

Ο ίδιος, μάλιστα, αναμένεται να υποστηρίξει πως ο 54χρονος παππούς του βρέφους κινήθηκε στη μέση του δρόμου και εκτός της διάβασης πεζών.

«Λόγω της πυκνής κυκλοφορίας και της προπόρευσης άλλων οχημάτων, δεν κατέστη δυνατή η έγκαιρη αντίληψη του παππού με το βρέφος αγκαλιά, ενώ δεν έχουν γίνει  ακόμη γνωστά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και του αλκοτέστ» είπε ο κ. Παπαπέτρος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.news.

Τι είπε στον Εισαγγελέα

Την Κυριακή ο 33χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα υπηρεσίας όπου εξήγησε μόνο πως είδε ξαφνικά μπροστά του τον 54χρονο παππού του βρέφους και φρέναρε. Ωστόσο στην άσφαλτο στο σημείο του δυστυχήματος δεν βρέθηκαν σημάδια από τις ρόδες της μηχανής που θα καταδείκνυαν κάτι τέτοιο.

Μέχρι χθες, στις εισαγγελικές αρχές του Βόλου δεν είχαν κατατεθεί τα αποτελέσματα του αλκοτέστ στο οποίο είχε υποβληθεί ο 33χρονος, κάτι που αναμένεται να συμβεί σήμερα εκτός απροόπτου.

Παράλληλα, σήμερα αναμένεται να κατατεθεί σε ανακριτή και εισαγγελία το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες καταστημάτων στο σημείο που κατέγραψαν το τραγικό δυστύχημα αλλά και όλες τις επιχειρήσεις της οδού Ιάσονος, από την είσοδό της ως την μοιραία διασταύρωση, προκειμένου να ελεγχθεί η οδηγική συμπεριφορά του 33χρονου και πριν το τροχαίο.



in.gr

Προηγούμενο άρθροΠόλεμος στο Ισραήλ: Ένα σχέδιο με βάση την άκρα μυστικότητα
Επόμενο άρθροΣτυλίδα: Έμεινε από βενζίνη με κλεμμένο αυτοκίνητο μέσα στα τούνελ