Αρχική Παραπολιτικά 7 + 1 ΓΙΑΤΙ, τα οποία ΟΔΗΓΟΥΝ τον ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟ στην ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ!

7 + 1 ΓΙΑΤΙ, τα οποία ΟΔΗΓΟΥΝ τον ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟ στην ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ!

1936
0

Διαβάστε τα 7 + 1 γιατί, τα οποία οδηγούν τον Κώστα Αγοραστό στην επανεκλογή!

1. Γιατί τόσο για τις πυρκαγιές, που βίωσε η Μαγνησία, όσο και για τις πλημμύρες, ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ. Κυβερνητικοί αξιωματούχοι ήταν αυτοί που εξήγγειλαν και μάλιστα από δύο και τρεις φορές το κάθε ένα από τα αντιπλημμυρικά έργα που θα έπρεπε να χρηματοδοτήσουν και δεν χρηματοδότησαν ποτέ! Αντίθετα, ο Κώστας Αγοραστός έκανε τα περισσότερα αντιπλημμυρικά έργα που έχουν κατασκευαστεί στην Θεσσαλία χρόνια τώρα. Όσο για τις πυρκαγιές, οι επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων, θα έπρεπε και σίγουρα γνωρίζουν καλύτερα για το τί ακριβώς συνέβη!

2. Γιατί σίγουρα επίσης ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ο Κώστας Αγοραστός για τις όποιες καθυστερήσεις στις καταγραφές των ζημιών και στις αποζημιώσεις!

3. Γιατί η άλλη πλευρά, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ακόμα πώς θα αντιμετωπίσει την υπάρχουσα κρίση -διότι περί κρίσης πρόκειται-, δηλαδή πώς θα καθαρίσει τα ρέματα, πώς θα διασφαλίσει ότι δεν θα πλημμυρίσουν ξανά στην επόμενη βροχή -όχι μετά από δύο και τρία χρόνια- και πώς εν τέλει θα επαναφέρει τη Θεσσαλία στις ράγες αρχικά της κανονικότητας και εν συνεχεία της ανάπτυξης. Η κριτική εύκολα διατυπώνεται, λύσεις όμως και μάλιστα άμεσες ούτε έχουμε διαβάσει, ούτε έχουμε ακούσει!

4. Γιατί ανεξάρτητα με το εάν συμφωνεί κανείς ιδεολογικά ή όχι με τον Κώστα Αγοραστό, τόσο ο ίδιος, όσο και εις ότι αφορά την Μαγνησία, η Αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη, δεν έκατσαν στιγμή, αντίθετα είτε κατά την διάρκεια των φαινομένων -ακόμα και αυτή τη στιγμή-, είτε και καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας τους, βρίσκονταν πάντα έξω, στον δρόμο, δίπλα στον πολίτη και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει και δεν το αμφισβητεί κανένας πολιτικό αντίπαλος.

5. Γιατί και πάλι ανεξάρτητα με το εάν συμφωνεί κανείς ιδεολογικά ή όχι με τον Κώστα Αγοραστό, δεν μπορεί παρά να του αναγνωρίσει ότι πάντα έβρισκε τον τρόπο αρχικά να διεκδικεί και εν συνεχεία να χρηματοδοτεί, να δημοπρατεί και να παραδίδει ουσιαστικά έργα σε ολόκληρη την Θεσσαλία, μακριά από τοπικιστικές σκοπιμότητες.

6. Γιατί πολύ απλά η επανεκλογή του συμφέρει! Επειδή ακριβώς η συντριπτική πλειοψηφία των Δημάρχων της Θεσσαλίας τον εμπιστεύεται και γι’ αυτό τον στηρίζει ανοιχτά.

7. Γιατί και αυτό είναι το κυριότερο, έλαβε και μάλιστα το δήλωσε σε όλους τους τόνους, το μήνυμα της κάλπης της πρώτης Κυριακής, το κατανόησε και θέλει, μπορεί και θα διεκδικήσει ακόμα περισσότερα για τη Θεσσαλία, έστω κι αν χρειαστεί να συγκρουστεί για να τα πετύχει!

+1. Γιατί για όλους αυτούς τους λόγους και ακόμα περισσότερους, οι Θεσσαλοί δεν θα ρισκάρουμε να μπούμε σε μια ακόμα περιπέτεια με αβέβαιο μέλλον!

Α.Κ.

Προηγούμενο άρθροΕννέα ερωτήσεις – απαντήσεις για το νομοσχέδιο με τις αλλαγές στην επιλογή διοικήσεων των φορέων του Δημοσίου
Επόμενο άρθροΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΝΕ τα ΓΕΡΟΝΤΟΜΠΕΜΠΕΚΙΑ! ΕΤΡΕΞΕ ο ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ να ΒΡΕΙ τη ΒΑΝΔΗ στην ΑΜΕΡΙΚΗ