Αρχική Κόσμος ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ της ΧΑΜΑΣ: «ΑΥΤΟ σας ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙΤΕ στη ΓΑΖΑ»

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ της ΧΑΜΑΣ: «ΑΥΤΟ σας ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙΤΕ στη ΓΑΖΑ»

613
0

Στο ένα βίντεο, φαίνονται οι τρομοκράτες της Χαμάς να κρύβονται ώστε να είναι έτοιμοι να επιτεθούν και στο άλλο είναι σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, φτιάχνοντας το «αυτοσχέδιο αντιαρματικό Al-Yassin»

Δύο προπαγανδιστικά βίντεο δημοσίευσε η Χαμάς απευθυνόμενη στις ισραηλινές δυνάμεις, απειλώντας τους «για το τι θα πάθουν» όταν ξεκινήσει η χερσαία επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα.

Στο ένα βίντεο, φαίνονται οι τρομοκράτες της Χαμάς να βγαίνουν από το έδαφος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, να μεταφέρουν τον βαρύ οπλισμό τους και να κρύβονται ώστε να είναι έτοιμοι να επιτεθούν μόλις κρίνουν ότι χρειαστεί. Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται να είναι σε ένα αυτοσχέδιο εργαστήριο και να φτιάχνουν όπλα, δείχνοντας πώς τα ετοιμάζουν και τα βάφουν.

Μάλιστα, ο λογαριασμός War Monitor έγραψε στα social media για το δεύτερο βίντεο: «Ενόψει της αναμενόμενης εισβολής στη Γάζα, η Χαμάς αποκαλύπτει το αυτοσχέδιο αντιαρματικό Al-Yassin διαμετρήματος 105 χιλιοστών».

Δείτε τα δύο προπαγανδιστικά βίντεο της Χαμάς:

Χαμάς: Το Ισραήλ διαπράττει «εγκλήματα πολέμου» στη Λωρίδα της Γάζας

Νωρίτερα, σήμερα ο επικεφαλής της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια κατηγόρησε το Ισραήλ ότι διαπράττει «εγκλήματα πολέμου» στη Λωρίδα της Γάζας, που σφυροκοπείται αδιάκοπα μετά την επίθεση που εξαπέλυσε η ισλαμιστική οργάνωση σε ισραηλινές κοινότητες, στις 7 Οκτωβρίου.

«Οι ισραηλινές ακρότητες συνιστούν εγκλήματα πολέμου και κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου», αναφέρει ο Χανίγια σε ανοιχτή επιστολή του που απευθύνεται στον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, σύμφωνα με μια ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Χαμάς.

Προηγούμενο άρθροSHAYETET 13: ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ οι ΚΟΜΑΝΤΟΣ του ΙΣΡΑΗΛ που ΚΥΝΗΓΟΥΝ τη ΧΑΜΑΣ στη ΛΩΡΙΔΑ της ΓΑΖΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)
Επόμενο άρθροΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ σε ΠΑΡΓΚΙΝΓΚ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ