Αρχική Ελλάδα Ο ΚAΣΣΕΛΑΚΗΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ τον ΤΑΪΛΕΡ

Ο ΚAΣΣΕΛΑΚΗΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ τον ΤΑΪΛΕΡ

195
0

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι διαγραφές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τον Στέφανο Κασσελάκη μέσω των social media, ενώ το θέμα απασχολεί έντονα και την παγκόσμια κοινή γνώμη, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, το Ισραήλ καθυστερεί την εισβολή στη Γάζα επειδή ο Νετανιάχου περιμένει να δει αν ο Κασσελάκης θα διαγράψει και την Όλγα Γεροβασίλη.

Για την ώρα, ο Κασσελάκης διαγράφει στρέιτ άνδρες με υψηλή χοληστερίνη αλλά δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να θελήσει να δείξει πιο αριστερό προφίλ και να αρχίσει να διαγράφει και ετεροφυλόφιλες γυναίκες σε κλιμακτήριο.

Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος Κασσελάκης αποκήρυξε όσα νεοφιλελεύθερα έγραφε στον Εθνικό Κήρυκα πριν από δέκα χρόνια, με την δικαιολογία πως τότε είχε σχέση με γυναίκα, οπότε όλοι καταλαβαίνουμε πως αυτή η καραπoυτανάρα έφταιγε που ο Στέφανος ήταν υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων, της απόλυσης περισσότερων δημοσίων υπαλλήλων και της μείωσης μισθών, ενώ αυτή ευθύνεται και για το ότι ο Στέφανος ήταν εξοργισμένος με το υψηλό ποσοστό του ΚΚΕ αλλά δεν τον πείραζε καθόλου το υψηλότερο ποσοστό της Χρυσής Αυγής. Είναι γνωστό πως οι γυναίκες φταίνε για όλα.

Με το πού την χώρισε την πατσαβούρα ο Στέφανος και τα έφτιαξε με τον Τάιλερ, μπήκε στον δρόμο της Αριστεράς και του Σοσιαλισμού, μέσω του Εφοπλισμού.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ακόμα πως δεν θυμάται τι έγραφε τότε γιατί ήταν ένα παιδί 24 ετών και είναι γνωστό πως οι Έλληνες -ακόμα και αν ζουν στις ΗΠΑ- αργούν να ωριμάσουν και περνάνε την γαϊδουροεφηβεία μέχρι τα 40.

Πάντως, είναι εντυπωσιακό πως ο Στέφανος Κασσελάκης θεωρεί πως ήταν παιδί στα 24, ενώ είναι πρόεδρος ενός κόμματος στο οποίο ήταν βουλευτής ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος, μαζί με τον Λάκη Σάντα, κατέβασε στα 19 του χρόνια τη σβάστικα από την Ακρόπολη και καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατο, αλλά ποτέ δεν επικαλέστηκε το νεαρό της ηλικίας του για αυτές τις …νεανικές του τρέλες που του στοίχισαν φυλακίσεις, εξορίες και βασανιστήρια.

Τώρα, το έθνος περιμένει με αγωνία τη στρατιωτική θητεία του Στέφανου Κασσελάκη -θα διαγράφει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θα κάνει αγγαρεία στα μαγειρεία-, ενώ τα πρωινάδικα θα οργιάσουν μόλις ο Στέφανος αποκτήσει τα δυο αγόρια που επιθυμεί, γιατί είναι ολοφάνερο πως είναι πολύ συγκροτημένος άνθρωπος και είναι ιδανικός για να γίνει γονιός.

Βέβαια, το σόου “Κασσελάκης” θα απογειωθεί όταν ο Στέφανος θα διαγράψει τον Τάιλερ -μέσω Facebook-, θα πάρει διαζύγιο και μετά θα τσακώνονται σαν Κατίνες για το ποιος θα πάρει το ψυγείο, τον καναπέ και τον φούρνο μικροκυμάτων.

Όσο για τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Κασσελάκη, μου θυμίζει ένα τραγούδι του Ζαμπέτα:

“Συνεδέθη με νεαρόν,
αλλά το ειδύλλιο δεν εκράτησε
παρά μόνον τρία εικοσιτετράωρα
διότι ούτος εκ των υστέρων
απεδείχθη ακατάλληλος.”

Πάντως, το ιδανικό σενάριο θα ήταν να τους διαγράψει όλους ο Κασσελάκης και να μείνουν στο ΣΥΡΙΖΑ μόνο αυτός και η Έλενα Ακρίτα. Θα του τραβήξει μια μήνυση η Έλενα και θα πληρωθούν οι Γραφές.

(Όσοι ζουν από το γράψιμο, είναι ευτυχισμένοι με την εμφάνιση του Κασσελάκη και του οφείλουν ευγνωμοσύνη. Ο Κασσελάκης έδωσε το φιλί της ζωής στην επιθεώρηση. Σε ευτυχισμένο τόπο ζούμε.)

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑΛΚΟΟΛ και ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ: ΚΑΘΕ ΕΞΤΡΑ ΠΟΤΗΡΙ σου ΚΟΒΕΙ 15 ΛΕΠΤΑ από τη ΖΩΗ σου!
Επόμενο άρθροΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ της ΑΓΝΟΙΑΣ των ΠΟΛΙΤΩΝ για να ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΟΡΥΒΟ…