Αρχική Παραπολιτικά ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ στην ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ και ΔΙΟΛΕΤΤΑΣ στη ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΑΝ το ΓΟΗΤΡΟ της...

ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ στην ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ και ΔΙΟΛΕΤΤΑΣ στη ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΑΝ το ΓΟΗΤΡΟ της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ Ν.Δ.

739
0

Με το υποστηριζόμενο και από τον ΣΥΡΙΖΑ ψηφοδέλτιο Κουρέτα να επελαύνει, συγκέντρωσαν ασύλληπτα νούμερα σταυρών

Και όμως, Δωροθέα Κολυνδρίνη και Δημήτρης Διολέττας, Διολέττας και Κολυνδρίνη, συγκεντρώνοντας ασύλληπτα -βάση του ποσοστού του ψηφοδελτίου- νούμερα σταυρών, κατάφεραν να διαφυλάξουν ότι μπορούν από το γόητρο της ανύπαρκτης προεκλογικά Ν.Δ. σε ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Με το ψηφοδέλτιο Κουρέτα να παίρνει κυριολεκτικά κεφάλι στην Μαγνησία, σε αντίθεση με Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα, που η πρωτιά δόθηκε στον Κώστα Αγοραστό και όμως η Δωροθέα Κολυνδρίνη καταφέρνοντας να συγκεντρώσει 10 χιλιάδες περίπου σταυρούς, κατέγραψε υπερ-διπλάσια απόδοση σε σύγκριση με το αντίπαλο ψηφοδέλτιο (που πρώτευσε) και καλύτερη επίδοση ακόμα και από τον Απόστολο Μπίλλη της Λάρισας (που συγκέντρωσε μεγαλύτερο ποσοστό).

Όσο για τον Δημήτρη Διολέττα με τους 2 χιλιάδες περίπου σταυρούς που συγκέντρωσε, στις Β. Σποράδες πέτυχε το ακατόρθωτο, δηλαδή αφενός τη δεύτερη καλύτερη επίδοση ποσοστού σε ολόκληρη την Περιφέρεια (45,03%) μετά τα Τρίκαλα και αφετέρου το ψηφοδέλτιο Κουρέτα να τερματίσει 3ο στην σειρά, αφού η Σκόπελος στήριξε δυνατά την υποψηφιότητα Τσιαπλέ.

Όσο για τη Νέα Δημοκρατία, που άφησε κυριολεκτικά ολομόναχο τον Κώστα Αγοραστό στην εν λόγω εκλογική μάχη, οι καλά γνωρίζοντες δείχνουν με το δάχτυλο το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου! Γιατί; Οι τοπικοί βουλευτές γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, αλλά προς το παρόν και μόλις λίγους μήνες μετά την εκλογή τους, σφυρίζουν αδιάφορα!

Α.Κ.

Προηγούμενο άρθροΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ οι ΠΡΩΤΟΙ των ΠΡΩΤΩΝ στο ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ του ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ – ΣΑΡΩΣΑΝ ΠΡΑΤΤΟΣ, ΖΕΡΒΑΣ και ΤΟΡΗΣ!
Επόμενο άρθροΧρ. Τριαντόπουλος στη Βουλή: 34,6 εκατ. ευρώ από την κρατική αρωγή σε αγρότες με απώλειες στο φυτικό κεφάλαιο από τις πυρκαγιές του 2021