Αρχική Κεντρική Ελλάδα «ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ: ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΓΕΝΤΑΣ από την ΠΛΗΜΜΥΡΑ… ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ τον ΚΟΣΜΟ για τις ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ...

«ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ: ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΓΕΝΤΑΣ από την ΠΛΗΜΜΥΡΑ… ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ τον ΚΟΣΜΟ για τις ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ στους ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ»

145
0

Ακολουθεί η καταγγελία αναγνώστη αυτούσια, για τις πλημμύρες και τις αποζημιώσεις:

Ονομάζομαι ……., κάτοικος Λάρισας. Είμαι πληγέντας από την πλημμύρα στις 8 Σεπτεμβρίου 2023 και θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο για τις αποζημιώσεις στους πληγέντες.

Συγκεκριμένα στην οικοδομή  που διαμένω και ως διαχειριστής της πολυκατοικίας είχαμε νερό 3 μέτρα και πλημμύρισε ο Χώρος του Υπογείου όπου υπάρχουν οι 13 αποθήκες των διαμερισμάτων, το Λεβητοστάσιο, το κλιμακοστάσιο, ο κεντρικός πίνακας.

Έχει γίνει καταγραφή  από κλιμάκιο του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, έχει καταγραφεί από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, έχει γίνει η άντληση των υδάτων από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα 1.10.2023 ισχύοντα δεν προβλέπετε καμία αποζημίωση, γιατί τόσο εγώ ως διαχειριστής  δεν μπορώ να δηλώσω στην AROGI τις ζημιές της πολυκατοικίας καθώς και όλοι μας οι ιδιοκτήτες δεν μπορούμε να δηλώσουμε την ολοσχερή των σημαντικών πραγμάτων που είχαμε στις αποθήκες.

Ο λόγος είναι ότι οι αποθήκες θεωρείται βοηθητικός χώρος και ΟΧΙ  ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ.

‘Όταν δηλώνουμε όλα τα χρόνια των χώρο στο Ε9 , πληρώνουμε φόρους , ΕΝΦΙΑ και ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ για τους βοηθητικούς χώρους, έρχεται το κράτος  και λέει δεν σου αποζημιώνω τίποτα για τις ζημιές στις ΑΠΟΘΗΚΕΣ γιατί δεν είναι ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ. ΌΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.

Πρέπει ΆΜΕΣΑ να τροποποιηθεί- συμπληρωθεί ο ΝΟΜΟΣ και να ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ στις ΑΠΟΘΗΚΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΑΣ.

Υ.Γ: ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Δ.Α.Ε.Φ.Κ. με αρ.πρωτ:12853/16.09.2023 ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Προηγούμενο άρθροΑΠΕΤΡΑΠΗ ΟΠΑΔΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ στη Ν. ΙΩΝΙΑ – 87 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ…!!!
Επόμενο άρθροΔ. ΣΚΕΠΑΣΤΙΑΝΟΣ-3D – ΠΡΟΣΕΦΕΡΑ την ΕΤΑΙΡΙΑ μου στη ΔΙΑΘΕΣΗ του ΚΡΑΤΟΥΣ για ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ-ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ – ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΗΚΑ