Αρχική Παραπολιτικά ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΡΗΣ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που ΕΔΩΣΕ την ΨΥΧΗ του για την ΔΕΥΑΜΒ...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΡΗΣ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που ΕΔΩΣΕ την ΨΥΧΗ του για την ΔΕΥΑΜΒ και πλέον ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΚΤΟΣ από ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ για την ΠΟΛΗ

204
0

Εάν υπάρχει ένας άνθρωπος μετά τον Αχιλλέα Μπέο και τη Δωροθέα Κολυνδρίνη στην περιοχή, που θα πρέπει να του αναγνωριστεί απ’ όλους ότι εδώ και περίπου έναν ολόκληρο μήνα βρίσκεται νυχθημερόν στο πόστο του, κάνοντας ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να βοηθήσει τους συμπολίτες του, αυτός δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ Γιώργο Τόρη.

Ο Γιώργος ο Τόρης, άνθρωπος της αγοράς και επί σειρά ετών επιτυχημένος επιχειρηματίας στον κλάδο του εμπορίου, γνωρίζει πάρα πολύ καλά και πώς βγαίνει το χρήμα αλλά κυρίως ποιές είναι οι ανάγκες των τοπικών επιχειρήσεων.

Κι αν το πέρασμά του από την προεδρία της ΔΕΥΑΜΒ, μέχρι και πριν έναν μήνα, θεωρούνταν επιτυχημένο αφού με την θητεία και το όνομά του συνδέθηκε μία νέα εποχή ανάπτυξης για την Δημοτική Επιχείρηση, με έργα που θα έπρεπε να είχαν εκτελεστεί εδώ και δεκαετίες… Τον τελευταίο μήνα και από τον τρόπο που διαχειρίστηκε τις απανωτές κρίσεις, απέδειξε περίτρανα ότι πέραν από ένας επιτυχημένος Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος, καθίσταται και απαραίτητος για την ίδια την πόλη! Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει και θα υπερ-ψηφιστεί καθολικά!

Α.Κ.

Προηγούμενο άρθροΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ…
Επόμενο άρθροΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ στα F.M.: “ΤΑ 35 ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ που ΕΤΑΞΕ η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ σε ΑΓΟΡΑΣΤΟ και ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ και όμως… ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΠΟΤΕ!”