Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΒΙΝΤΕΟ – ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ: “Έχω καταλάβει τι πρέπει να αλλάξω. Πάμε μαζί...

ΒΙΝΤΕΟ – ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ: “Έχω καταλάβει τι πρέπει να αλλάξω. Πάμε μαζί να κάνουμε την Θεσσαλία τον τόπο που θέλουμε”

710
0

Με μήνυμα προς όλες τις Θεσσαλές και όλους τους Θεσσαλούς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου Υποψήφιος Κώστας Αγοραστός κλείνει την προεκλογική του εκστρατεία ενόψει των δεύτερων εκλογών της Κυριακής.

Ο κ. Αγοραστός στο μήνυμα του αναφέρει τα εξής:

«Η Θεσσαλία είναι το χώμα που μας γέννησε, η πατρίδα που μας έθρεψε, ο τόπος που μας μεγάλωσε. Κάθε μας βήμα κρύβει αναφορές από τα παιδικά μας χρόνια. Αλλά και συγκρίσεις για αυτά που πετύχαμε μαζί τα προηγούμενα χρόνια.

Η φύση ανθίζει και θυμώνει. Ναι, πληγωθήκαμε. Γονατίσαμε, ναι. Αλλά αντέξαμε. Παραδεχτήκαμε όσα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Δίνουμε χέρι συνεργασίας σε όλους. Βάσει των αρχών και του ήθους που έχουμε καταθέσει όλα αυτά τα χρόνια. Της αγάπης, της πίστης και της αφοσίωσης για τον τόπο μας.

Σήμερα, σας κοιτώ στα μάτια και με την ευθύνη της δέσμευσης μου σας λέω: Έχω καταλάβει τι πρέπει να αλλάξω. Πάμε μαζί για να κάνουμε την Θεσσαλία τον τόπο που θέλουμε. Πάμε μαζί για να πάρουμε δύναμη ο ένας από τον άλλον και να διορθώσουμε όσα μας πληγώνουν. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Μόνο αυτός της καρδιάς και της αποφασιστικότητας. Μαζί, θα τα φτιάξουμε όλα από την αρχή. Η Θεσσαλία μας ενώνει».

 

Προηγούμενο άρθροΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ από ΛΑΡΙΣΑ: “Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τον Κώστα Αγοραστό να κερδίσει αυτή τη μάχη”
Επόμενο άρθροΣΤΗΡΙΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΙΤΖΙΚΟΥ στον ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟ