Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΑXIΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ η ΓΕΦΥΡΑ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ και ο ΔΡΟΜΟΣ στην...

ΑXIΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ η ΓΕΦΥΡΑ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ και ο ΔΡΟΜΟΣ στην ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ

250
0

Στο κομμάτι της αποκατάστασης των καταστροφών από τις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν τον Βόλο και ολόκληρο τον νομό Μαγνησίας αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, κατά τη σημερινή του συνέντευξη τύπου.

Ο κ. Μπέος ανέφερε ότι ο Δήμος Βόλου θα αναλάβει σταδιακά την αποκατάσταση όλων των ζημιών που έχουν γίνει στην πόλη του Βόλου, ενώ σημείωσε ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη γρηγορότερη αποκατάσταση των προβλημάτων.

Μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε ότι τις επόμενες μέρες σε συνάντηση με τον  Πρύτανη του Πανεπιστημίου θα υπογραφεί η σύμβαση έργου για την εκπόνηση της μελέτης για τα αντιπλημμυρικά έργα  του θα γίνουν στην πόλη, ενώ το πρώτο έργο θα είναι η τάφρος για να συλλέγει τα νερά στον Περιφερειακό.

Έφαγαν εκατομμύρια ευρώ και δεν έκαναν ούτε αποστραγγιστικό δίκτυο, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος

Παράλληλα, ο κ. Μπέος τόνισε ότι οι δύο προτεραιότητες είναι η γέφυρα της Άλλης Μεριάς, αλλά και η αποκατάσταση του δρόμου για την Κουκουράβα, όπου ήδη εκπονούνται οι μελέτες που πρόκειται να παραδοθούν αρχές Δεκεμβρίου

Προηγούμενο άρθροNEA ANHΣΥΧΗΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: ΕΞΙ στους 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΝΟΥΝ και ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Επόμενο άρθροΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗ για τις ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ – ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ θα ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ