Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ η ΣΚΙΑΘΟΣ! ΚΑΙ ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ στο ΠΛΕΥΡΟ του ΝΙΚΟΥ...

ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ η ΣΚΙΑΘΟΣ! ΚΑΙ ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ στο ΠΛΕΥΡΟ του ΝΙΚΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ

226
0

Του ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΥΜΙΩΤΗ

Στην τελική ευθεία των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτώβρη κινείται το τελευταίο χρονικό διάστημα και το νησί του Παπαδιαμάντη. Και μπορεί στους αμιγώς τουριστικούς προορισμούς οι προεκλογικές περίοδοι να μην φημίζονται για το μεγάλο χρονικό διάστημα που διαρκούν, αφού μέχρι πριν λίγες εβδομάδες στην Σκιάθο για παράδειγμα επικρατούσε οργασμός λόγω της τουριστικής περιόδου, από την άλλη αυτό το μικρό διάστημα που απομένει πάντα και οι πάντες ασχολούνται ενεργά.

Βλέπετε, όσο πιο μικρό είναι ένα μέρος και όσο μεγαλύτερη η αναγκαιότητα δημιουργίας νέων υποστηρικτικών στο ιδιωτικό κεφάλαιο υποδομών από την εκάστοτε δημοτική αρχή, τόσο μεγαλύτερη και η αγωνία αλλά και η ενασχόληση των οικονομικών παραγόντων με τις διαδικασίες εκλογής των τοπικών αρχόντων.

Αυτή ακριβώς η αναγκαιότητα -των υποστηρικτικών υποδομών-, που μέχρι στιγμής εξυπηρετεί κατά κύριο λόγο η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω της Δωροθέας Κολυνδρίνη, είναι που έχει φέρει και την υποψηφιότητα του Νίκου Πασχάλη και του συνδυασμού του αρκετά κοντά και με τον επιχειρηματικό κόσμο, αφού τόσο ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος, όσο και οι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι, δείχνουν να έχουν ανακτήσει και μάλιστα συντριπτικά την εμπιστοσύνη πέραν του απλού κόσμου και του επιχειρηματικού.

Δεν είναι μάλιστα λίγες οι περιπτώσεις των ίδιων των επιχειρηματιών, οι οποίοι με την υποψηφιότητά τους στέλνουν το μήνυμα στους συναδέλφους τους αλλά και στους συντοπίτες τους, οι οποίοι κατά συντριπτική πλειοψηφία ζουν από τα οικονομικά οφέλη του τουρισμού!

Αν τώρα σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε και το γεγονός ότι στον συνδυασμό υπάρχουν και υποψηφιότητες ιδεολογικού συμβολισμού, όπως αυτή του Ιάσων Κοφινά, τότε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο Νίκος Πασχάλης κατάφερε να δημιουργήσει ένα υπερ-κομματικό ψηφοδέλτιο με μοναδικό σκοπό τη νίκη στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής.

Προηγούμενο άρθροΣΩΣΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ οι ΤΙΜΕΣ των ΚΑΥΣΙΜΩΝ στην ΑΝΤΛΙΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ την ΠΤΩΣΗ του ΑΡΓΟΥ;
Επόμενο άρθροΤΟ ΒΙΝΤΕΟ της ΔΩΡΟΘΕΑΣ ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ που ΣΑΡΩΝΕΙ στα SOCIAL MEDIA…!!!