Αρχική Κόσμος ΣΕΙΣΜΟΙ, ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ!!! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ τα ΝΕΑ ΟΠΛΑ που ΑΝΕΦΕΡΕ ο...

ΣΕΙΣΜΟΙ, ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ!!! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ τα ΝΕΑ ΟΠΛΑ που ΑΝΕΦΕΡΕ ο ΠΟΥΤΙΝ;;;

161
0

Η Ρωσία δεν σταματά να εκπλήσσει τους πάντες!!! Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν έκανε λόγο για μυστηριώδη νέα όπλα που βασίζονται σε «νέες φυσικές αρχές».

Τα όπλα που βασίζονται σε νέες φυσικές αρχές θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια οποιασδήποτε χώρας.

Το καταλαβαίνουμε πολύ καλά και εργαζόμαστε πάνω σε αυτό», δήλωσε ο Πούτιν σε μια ευρεία ομιλία στο Ανατολικό Οικονομικό Φόρουμ την Τρίτη.

Ο Πούτιν δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αφήνοντας τα μέσα ενημέρωσης και τους στρατιωτικούς παρατηρητές να προσπαθούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες.

Τι εννοούσε ο Ρώσος ηγέτης;;;

Γράφουν οι Ρώσοι:

Η επίσημη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια του ρωσικού υπουργείου Άμυνας ορίζει τα «όπλα που βασίζονται σε νέες φυσικές αρχές» ως «νέους τύπους όπλων των οποίων το καταστροφικό αποτέλεσμα βασίζεται σε διαδικασίες και φαινόμενα που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί προηγουμένως για στρατιωτικούς σκοπούς».

Από τις αρχές του 21ου αιώνα, αυτά τα όπλα λέγεται ότι περιλαμβάνουν:

  • Κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα (όπλα με βάση λέιζερ, επιταχυντές, μικροκύματα και υπερήχους που έχουν σχεδιαστεί για να καταστρέφουν ή να απενεργοποιούν το ανθρώπινο δυναμικό, τον εξοπλισμό ή τις δυνατές εγκαταστάσεις και υποδομές του εχθρού). «Όλοι οι τύποι όπλων κατευθυνόμενης ενέργειας είναι πρακτικά χωρίς αδράνεια και με εξαίρεση τα όπλα υπερήχων, είναι στιγμιαίες […] Οι μεγαλύτερες επιτυχίες» προς αυτή την κατεύθυνση «έχουν σημειωθεί στην βελτίωση των όπλων λέιζερ», σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών.
  • Ηλεκτρομαγνητικά όπλα (υπερυψηλής συχνότητας και βασισμένα σε λέιζερ), των οποίων οι καταστροφικές ιδιότητες επιτυγχάνονται με την χρήση «ισχυρού, συνήθως παλμικού ρεύματος ηλεκτρομαγνητικής συνεκτικής οπτικής ακτινοβολίας [που εμφανίζεται σε ορισμένους τύπους λέιζερ] ή ασυνάρτητης οπτικής ακτινοβολίας .”
  • Μη θανατηφόρα όπλα , σχεδιασμένα να απενεργοποιούν όπλα, εξοπλισμό, υλικό και προσωπικό χωρίς να προκαλούν ανεπανόρθωτες απώλειες . Ο ρωσικός στρατός τα χωρίζει σε συστήματα κατά προσωπικού, κατά εχθρικού εξοπλισμού/υλικού και σε μεικτά συστήματα κατά προσωπικού/κατά εχθρικού εξοπλισμού/αντιυλικού. Αυτά περιλαμβάνουν διάφορα όπλα που έχουν σχεδιαστεί για να αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα εργαλεία που χρησιμοποιούνται από τις εγχώριες υπηρεσίες ασφαλείας, όπως δακρυγόνα, σφαίρες από καουτσούκ, ψυχοτρόπες συσκευές, όπλα υπερήχων και ηλεκτρονική καταστολή, καθώς και βιολογικούς και χημικούς παράγοντες στρατιωτικής χρήσης που μπορούν να αποσυνθέσουν ή να καταστήσουν άχρηστα καύσιμα του εχθρού κτλ.
  • Γεωφυσικά όπλα(πρόκληση σεισμών, παρέμβαση στο κλίμα, στο όζον, στο περιβάλλον): Ορίζονται συλλογικά από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως «μέσο για σκόπιμη επίδραση στο περιβάλλονν για την χρήση των δυνάμεων της φύσης για στρατιωτικούς σκοπούς». Αυτά τα υποθετικά όπλα έχουν σχεδιαστεί για να δρουν ενάντια στις στερεές, υγρές και αέριες ιδιότητες του πλανήτη και της ατμόσφαιράς του και μπορεί να περιλαμβάνουν την χρήση ισχυρών εκρηκτικών για να προκαλέσουν σεισμούς, ηφαιστειακές εκρήξεις, πλημμύρες και άλλες καταστροφές, καθώς και αλλαγή του καιρού ή του κλίματος σε ορισμένα μέρη του πλανήτη, με αποτέλεσμα ξηρασίες, πλημμύρες, καταιγίδες κ.λπ. Τα όπλα του όζοντος έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν τρύπες στο στρώμα του όζοντος, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές χρησιμοποιώντας την υπεριώδη ακτινοβολία από το διάστημα σε τεράστιες γεωγραφικές περιοχές. Τέλος, τα περιβαλλοντικά όπλα κατηγοριοποιούνται ως εκείνα που έχουν σχεδιαστεί για να στοχεύουν τα δάση, τις καλλιέργειες, το νερό, τον αέρα ή τους πόρους του εδάφους,
  • Τα ραδιολογικά όπλα περιλαμβάνουν όπλα των οποίων το καταστροφικό αποτέλεσμα «βασίζεται στην χρήση ραδιενεργών ουσιών ικανών να δηλητηριάσουν ανθρώπινο δυναμικό με ιονίζουσα ακτινοβολία χωρίς πυρηνική έκρηξη», με υλικά εκτόξευσης ακτινοβολίας που λαμβάνονται από υπολείμματα πυρηνικών καυσίμων ή με έκθεση χημικών στοιχείων σε ροές νετρονίων για την παραγωγή ραδιενεργών ισοτόπων.
  • Τα γενετικά/βιολογικά όπλα ορίζονται ως «ένας τύπος όπλου ικανού να βλάψει την γενετική (κληρονομική) συσκευή των ανθρώπων», μεταξύ άλλων μέσω της χρήσης ιών με μεταλλαξιογόνες ιδιότητες, καθώς και με «μεταλλαγές που προέρχονται από φυσικές πηγές με χημική σύνθεση ή με βιοτεχνολογικές μεθόδους πρόκλησης ζημιών ή μέσω αλλαγών στο DNA! Αυτός ο τύπος πιθανών όπλων θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος υπό το πρίσμα του «απρόβλεπτου των συνεπειών» της χρήσης τους, κατά την εκτίμηση του ρωσικού στρατού.

Τι θα χρησιμοποιήσει ο Πούτιν φανερά;;; Γιατί κρυφά όλο και κάτι έχει χρησιμοποιηθεί ένθεν και ένθεν!!! Τώρα θα περάσει ο πλανήτης σε άλλο στάδιο;

Προηγούμενο άρθροΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ…ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ: ΦΕΡΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΠΙΤΙΩΝ;;; ΠΟΙΟΣ θα “ΠΛΗΡΩΣΕΙ το ΜΑΡΜΑΡΟ” της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Επόμενο άρθροΚακοκαιρία Daniel: Η λάσπη από τη Θεσσαλία έφτασε μέχρι τις ακτές της Χαλκιδικής