Αρχική Ελλάδα Κλοπ: «Αυτή είναι η πρώτη χρονιά μιας νέας ομάδας»

Κλοπ: «Αυτή είναι η πρώτη χρονιά μιας νέας ομάδας»

98
0


O Γιούργκεν Κλοπ ελπίζει ότι η ομάδα του μπορεί να αυξήσει τη δυναμική που είχε πριν από τη διακοπή για τα ματς των Εθνικών ομάδων, όταν το Σάββατο (16/9) θα αντιμετωπίσει τη Γουλβς στο «Molineux», παρόλο που δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον τραυματισμένο αμυντικό Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Η Λίβερπουλ είναι τρίτη στην Premier League με 10 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια σε ένα από τα πιο δυνατά ξεκίνημά της στην ιστορία, νίκησε (3-0) την Άστον Βίλα στις 3 Σεπτεμβρίου στο τελευταίο της παιχνίδι πριν από την ανάπαυλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ έχει κερδίσει μόνο 10 ή περισσότερους βαθμούς μετά από τους τέσσερις πρώτους αγώνες τους οκτώ φορές στις 108 προηγούμενες σεζόν στην κορυφαία κατηγορία.

«Θα θέλαμε να συνεχίσουμε…από τον αγώνα της Άστον Βίλα, που ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι», είπε ο Κλοπ σήμερα (15/9) στους δημοσιογράφους.

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο οποίος τραυματίστηκε κόντρα στη Βίλα, άρχισε ξανά να τρέχει και πιθανότατα θα ξεκινήσει τη δουλειά «σύντομα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γερμανός προπονητής όμως ανησυχεί για την επιστροφή των παικτών από τους πρόσφατους διεθνείς αγώνες:

«Νομίζω ότι πριν από 30 ώρες, ο Αλέξις Μακ Άλιστερ έπαιξε στη Βολιβία, προσγειώθηκε χθες το πρωί στις τέσσερις η ώρα. Λοιπόν, ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε», είπε ο Κλοπ.

«Η ποιότητα των παικτών είναι εξαιρετική, είμαι πραγματικά, πολύ χαρούμενος, οι δυνατότητες που έχουμε είναι πολύ καλές», είπε ο Κλοπ. «Και μου αρέσει να δουλεύω μαζί τους. Αυτή είναι η πρώτη χρονιά μιας νέας ομάδας, θέλουμε να γίνουμε μια νέα ομάδα και όχι ένα αντίγραφο της άλλης ομάδας και αυτό είναι που εργαζόμαστε», πρόσθεσε.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε και για το μέλλον του Μοχάμεντ Σαλάχ. Οι αναφορές ανέφεραν ότι η Λίβερπουλ απέρριψε μια προσφορά 150 εκατομμυρίων λιρών από την Αλ-Ιτιχάντ, ομάδα της Σαουδικής Αραβίας στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο. Ο Κλοπ ρωτήθηκε αν ο Αιγύπτιος επιθετικός μπορεί να πουληθεί τον Ιανουάριο:

«Μια εβδομάδα μετά τη μεταγραφική περίοδο, ρωτάς για τον Ιανουάριο; Πλάκα κάνεις;» είπε ο Κλοπ. «Δεν μπορείτε να περιμένετε! Δεν ανησυχώ, θα δούμε τι θα γίνει.»

Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει 12 από τα 13 τελευταία παιχνίδια της στην Premier League εναντίον της Γουλβς, η οποία είναι 15η με τρεις βαθμούς.



Zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΚαρχαρίας κυνηγά σαλάχι στα ρηχά
Επόμενο άρθροFIBA: Έπεσε πέντε θέσεις η εθνική στην κατάταξη