Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ «DANIEL»: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΥΚΑΔΩΝ του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ σε ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ στον ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ...

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ «DANIEL»: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΥΚΑΔΩΝ του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ σε ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ στον ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΚΑΜΠΟ

146
0

Οι ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες επιχειρούν σε Αγία Τριάδα, Μεταμόρφωση, Μαραθέα – Πρόκειται για χωριά που βρίσκονται στα βορειοδυτικά του Παλαμά
Άνδρες των ΟΥΚ του Λιμενικού τα τελευταία 24ωρα πραγματοποιούν επιχειρήσεις στα πλημμυρισμένα χωριά της Θεσσαλίας σε μία προσπάθεια αναζήτησης αγνοουμένων.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση οι δυνάμεις του Λιμενικού βρίσκονται σε τρία χωριά που έχουν πληγεί από την φονική κακοκαιρία «Daniel».

Πρόκειται για τα χωριά Αγία Τριάδα, Μεταμόρφωση, Μαραθέα, που βρίσκονται στα βορειοδυτικά του Παλαμά.

Σημειώνεται πως πρόκειται για την ομάδα που χθες Κυριακή εντόπισε νεκρούς στη Μεταμόρφωση έναν 65χρονο άνδρα και την 85χρονη μητέρα του.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες οι άνδρες του Λιμενικού έχουν βρεθεί με το νερό μέχρι και τον λαιμό προκειμένου να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

diasoseis-1
diasoseis-2
diasoseis-3
diasoseis-4
diasoseis-5
diasoseis-6
diasoseis-7
diasoseis-8
diasoseis-9
diasoseis-10
diasoseis-12
Προηγούμενο άρθροΣΤΑΘΗΚΕ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ; ΕΤΣΙ ΕΠΝΙΞΑΝ τον ΚΑΜΠΟ – ΙΔΟΥ η ΜΕΛΕΤΗ 145 ΣΕΛΙΔΩΝ του 2017 για τη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ του ΥΔΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ!
Επόμενο άρθροΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ στους ΔΡΟΜΟΥΣ ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ – ΠΑΡΩΝ και στον ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ της ΙΑΣΟΝΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)