Αρχική Ελλάδα Κακοκαιρία Daniel: Ο κεραυνός που προκάλεσε τη φωτιά στο Φαληράκι Ρόδου

Κακοκαιρία Daniel: Ο κεραυνός που προκάλεσε τη φωτιά στο Φαληράκι Ρόδου

90
0


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από τη Δευτέρα η κακοκαιρία Daniel με ένα από τα χαρακτηριστικά της την έντονη κεραυνική δραστηριότητα.

Χθες, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών το μεγαλύτερο ύψος βροχής έως τις 18:30 καταγράφηκε στη Ζαγορά Πηλίου και είναι ίσο με 103 χιλιοστά. Χιλιάδες έπεσαν επίσης μέσα σε λίγες ώρες με το σύστημα καταγραφής κεραυνών «ΖΕΥΣ» του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών να καταγράφει περισσότερους από 7.000 κεραυνούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βράδυ της Δευτέρας ξέσπασε επικίνδυνη φωτιά από κεραυνό σε λόφο που βρίσκεται ανάμεσα στο Φαληράκι και τις Καλυθιές, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της «Ροδιακής», η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και χρειάστηκε η επέμβαση 3 πυροσβεστικών οχημάτων που έφθασε στο σημείο και πολλών εθελοντών, οι οποίοι έθεσαν την πυρκαγιά υπό πλήρη έλεγχο, μετά από περίπου 20 λεπτά.

Δείτε την φωτογραφία:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 



Zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΕγκλήματα πολέμου στο Σουδάν: Ξεκινά στη Σουηδία η δίκη δυο πρώην ηγετικών στελεχών εταιρείας πετρελαίου
Επόμενο άρθροΕΛ.ΑΣ: Έλεγχοι σε 37 γραφεία συνδέσμων οπαδών ομάδων από 1-4 Σεπτεμβρίου