Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΛΑΣ: ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΛΑΣ: ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ!

133
0

Επισκέφθηκαν τον Βόλο τις τελευταίες ημέρες, μετά την θεομηνία των πλημμυρών, μερικοί επιφανείς πολιτικοί της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής.

Ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης προήδρευσε σύσκεψης στο Δημαρχείο, όπου ενημερώθηκε από τον κ. Μπέο και τους άλλους Δημάρχους.

Επίσης, το Δημαρχείο και τον δήμαρχο, για τους ίδιους λόγους, επισκέφθηκε και η πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρία Σακελλαροπούλου.

Τον Βόλο όμως, επισκέφθηκαν και οι κκ Παπάς και Αχτσιόγλου στελέχη, υποψήφιοι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρουλάκης και ο υποψήφιος  για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κασσελάκης.

Όλοι τους είναι νέοι πολιτικοί, που θα έπρεπε να εμφορούνται από νέες αντιλήψεις για τα πολιτικά θέματα.

Δυστυχώς, τα γεγονότα διέψευσαν αυτή την άποψη.

Όλοι τους, υποκινούμενοι προφανώς από τα τοπικά κομματικά στελέχη, δεν επισκέφθηκαν τον Δήμο Βόλου για να ενημερωθούν για την επικρατούσα κατάσταση,  στο πολεοδομικό συγκρότημα λόγω παλαιοκομματικών, παρωχημένων αντιλήψεων περασμένων δεκαετιών.

Είναι σαφές, ότι η νεαρή βιολογική ηλικία τους δεν συμβαδίζει με αυτό το νέο, που διατυμπανίζουν δεξιά και αριστερά.

Δέσμιοι αρρωστημένων αρχών, όπου το κάθε κομματόσκυλο τους σέρνει με χαλκά από την μύτη.

Για να είμαι ειλικρινής, κάτι τέτοιο το ανέμενα διότι δεν είμαι τόσο ρομαντικός ώστε να πιστεύω, ότι οι κομματικοί σέβονται και εκτιμούν τον ανεξάρτητο ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δεν περίμενα όμως, να συμπεριφερθεί κατ’ ανάλογο τρόπο ο νεοεισελθών στη πολιτική με ένα εξέχοντα νεωτεριστικό λόγο ο κ. Κασσελάκης.

Αυτός εμφανίζεται με ένα πολιτικό προφίλ, που κτίζει ο ίδιος, το οποίο απέχει παρασάγγας από τα μέχρι τώρα κρατούντα.

Επιθυμεί να δείχνει, ότι σπάει διάφορα ταμπού και ότι εισάγει καινοτόμες αντιλήψεις, εντελώς διαφορετικές από αυτές της κομματικής καμαρίλας.

Όμως και αυτός απέφυγε να επισκεφθεί τον Δήμο Βόλου και τον Δήμαρχο κ. Μπέο.

Δεν τολμώ να πιστέψω, ότι φοβήθηκε τον Δήμαρχο επειδή μέσα μου πιστεύω, ότι θα γινόντουσαν φίλοι σε πέντε λεπτά.

Μάλλον επηρεάστηκε από τους μικρόνοες, που τον περιστοίχισαν. Λάθος του μεγάλο. Ας ελπίζομε, ότι σε επόμενη ευκαιρία θα διορθωθούν τα πράγματα.

Όσο για αυτούς, οι οποίοι εξακολουθούν, παρ΄ όλη την καταστροφή που έπληξε την πόλη μας και την πατρίδα μας, να έχουν τα ίδια σκουριασμένα μυαλά, θέλω να τους πώ, ότι όλοι κρίνονται, Δημοτική Αρχή και αντιπολιτευόμενοι.

Με αυτή την εμπαθή τακτική τους θα εισπράξουν και το ανάλογο αποτέλεσμα.

Προηγούμενο άρθροΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ και ΦΟΡΕΙΣ που ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ από τις ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023
Επόμενο άρθροΑπαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο