Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΒAΡΙΕΣ ΑΙΧΜΕΣ από ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ – “ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΑΣΠΗΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ από ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ...

ΒAΡΙΕΣ ΑΙΧΜΕΣ από ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ – “ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΑΣΠΗΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ από ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΤΑ της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ”

115
0

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Βόλου μετά τη διαρροή πληροφορίας περί διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης για δήθεν οφειλές της ΔΕΥΑΜΒ. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε για τη διαρροή πληροφορίας προς συγκεκριμένα μέσα από την Εισαγγελία Βόλου περί διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης για δήθεν οφειλές της ΔΕΥΑΜΒ προς τη ΔΕΗ.

Και η έκπληξη μας αυτή οφείλεται σε δύο κυρίως λόγους:

Πρώτον, πως είναι δυνατόν να μην έχει ενημερωθεί επισήμως ο άμεσα ενδιαφερόμενος φορέας, δηλαδή η ΔΕΥΑΜΒ, και να ενημερώνονται προηγουμένως διάφορα μέσα, πράξη που συνιστά παραβίαση κάθε αρχής Δικαίου, όπως η μυστικότητα της προδικασίας.

Δεύτερον πως μπορεί η Εισαγγελία να παρέμβει σε ένα θέμα που δεν αναφέρεται στις αρμοδιότητες της, αφού πρόκειται για μια οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο επιχειρήσεων και με τη ΔΕΥΑΜΒ μάλιστα να αμφισβητεί βάσιμα τις διεκδικήσεις της ΔΕΗ.

Εν αναμονή εξηγήσεων και διευκρινίσεων ελπίζουμε και ευχόμαστε να πρόκειται περί ψευδούς πληροφορίας, που απλώς εντάσσεται στο πλαίσιο του πολέμου λάσπης και συκοφαντιών που έχει εξαπολυθεί από συγκεκριμένα κέντρα κατά της Δημοτικής μας Αρχής.

Σε αντίθετη περίπτωση θα επιβεβαιωθούν, δυστυχώς, για μια ακόμη φορά, οι καταγγελίες του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου για τη λειτουργία ενός συστήματος διαπλοκής λειτουργών της Δικαιοσύνης, συγκεκριμένης ομάδας δικηγόρων και δημοσιογράφων, για την οποία αυτή τη φορά θα προβούμε σε καταγγελία κι όχι απλώς ενημέρωση προς την ηγεσία του Αρείου Πάγου.

Επαναλαμβάνουμε. Πρέπει σήμερα κιόλας η Εισαγγελία να εξηγήσει, αν η πληροφορία είναι αληθής, πως διέρρευσε σε τρίτους πριν καν ενημερωθεί η ΔΕΥΑΜΒ, καθώς πρόδηλα προκύπτει ένα μείζον θέμα ομαλής λειτουργίας του θεσμού της Δικαιοσύνης”.

Προηγούμενο άρθροΜη κυβερνητικές οργανώσεις καταγγέλλουν τη χρήση όπλων διασποράς στη Μιανμάρ
Επόμενο άρθροΓκουτέρες: Θα έλεγα ψέμματα αν δήλωνα πως βλέπουμε στον ορίζοντα την πιθανότητα ειρήνης στην Ουκρανία