Αρχική Ελλάδα EBΡΟΣ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΝΔΡΑΣ που ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ σε ΤΡΕΙΛΕΡ και τους ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ για...

EBΡΟΣ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΝΔΡΑΣ που ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ σε ΤΡΕΙΛΕΡ και τους ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ για ΕΜΠΡΗΣΜΟ

197
0

Ο άνδρας «συνέλαβε» τους μετανάστες και τους έβαλε μέσα σε ένα τρείλερ ως ύποπτους για εμπρησμό – Τι ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ για το περιστατικό.

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν άνδρα στην Αλεξανδρούπολη κατά τη διάρκεια της μεγάλης φωτιάς έχει στοιβάξει μετανάστες σε τρέιλερ και τους κατηγορεί για εμπρησμό.

Ο συγκεκριμένος εντοπίστηκε, προσήχθη και τέθηκε υπό κράτηση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης για το συμβάν το οποίο φέρεται να έλαβε χώρα σήμερα.

Επιπλέον του ιδιοκτήτη του οχήματος, προσήχθησαν και κρατούνται δύο ημεδαποί, οι οποίοι φέρονται να τον συνέδραμαν. Οι συλληφθέντες παραπέμπονται στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Στο βίντεο που έχει προκαλέσει αντιδράσεις ο άνδρας που τραβάει τα πλάνα λέει ότι πρόκειται για «25 κομμάτια» τα οποία βρίσκονται κλειδωμένα στην καρότσα ενός τρέιλερ.

Μάλιστα κατηγορεί τους μετανάστες για τη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη, ενώ ακούγεται να λέει τα εξής:

«Κοιμόμαστε. Μια βόλτα από τη Χηλή και έχω φορτώσει, 25 κομμάτια έχω μέσα στο τρέιλερ. Ωπ, βλέπετε; 25 κομμάτια τα μπ….. Έχει γεμίσει όλο το βουνό. Όλο το βουνό έχει γεμίσει γ… την τρέλα τους μέσα. Αυτοί είναι ορκισμένοι να μας κάψουν. Γεμάτα τα πουρνάρια. Παντού. Αυτό σας λέω, οργανωθείτε, βγείτε όλοι να τους μαζέψουμε, θα μας κάψουν».

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, «επαγρυπνά και, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες κρατικές Αρχές, επιχειρεί εντατικά και συστηματικά για την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και την εξάρθρωση των εγκληματικών κυκλωμάτων διακίνησης παράτυπων μεταναστών, μεριμνώντας παράλληλα για την τήρηση της νομιμότητας και αποσκοπώντας στο δραστικό περιορισμό του προβλήματος».

Προηγούμενο άρθροΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ 750 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ
Επόμενο άρθροΤα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Τετάρτης