Αρχική Ελλάδα Πουλάει το σπίτι του ο Billy Porter λόγω της απεργίας των ηθοποιών

Πουλάει το σπίτι του ο Billy Porter λόγω της απεργίας των ηθοποιών

103
0


Ο Μπίλι Πόρτερ (Billy Porter) αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα «Evening Standard» ότι πρέπει να πουλήσει το σπίτι του εν μέσω των συνεχιζόμενων απεργιών στο Χόλιγουντ για να εξοικονομήσει χρήματα. Ο Πόρτερ, βραβευμένος με Emmy για τη συμμετοχή του στη σειρά «Pose» του FX, μίλησε στην εφημερίδα για να προωθήσει τη μουσική καριέρα που ξεκίνησε και απέφυγε να συζητήσει οποιαδήποτε από τις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές του δουλειές.

Όταν τέθηκε το θέμα των απεργιών, ο Πόρτερ είπε ότι πρέπει να λάβει μέτρα εξοικονόμησης χρημάτων καθώς ακυρώθηκαν διάφορα έργα στα οποία επρόκειτο να εργαστεί τον Σεπτέμβριο.

«Πρέπει να πουλήσω το σπίτι μου», είπε ο Πόρτερ. «Ναι! Γιατί απεργούμε. Και δεν ξέρω πότε θα επιστρέψουμε. Η ζωή ενός καλλιτέχνη, μέχρι να βγάλει λεφτά -που δεν έχω βγάλει ακόμα- είναι υπό έλεγχο. Υποτίθεται ότι θα ήμουν σε μια νέα ταινία και σε μια νέα τηλεοπτική σειρά που θα ξεκινούσε τον Σεπτέμβριο. Τίποτα από αυτά δεν θα γίνει».

Ο Πόρτερ είπε ακόμα ότι από τη στιγμή που μπήκε στη ζωή το streaming οι ηθοποιοί δεν αμείβονται με αντικειμενικά κριτήρια, καθώς οι εταιρείες ροής είναι εμφανώς αδιαφανείς με τα νούμερα τηλεθέασής τους. «Η δουλειά έχει εξελιχθεί. Άρα τα συμβόλαια πρέπει να αλλάξουν» είπε ο Πόρτερ.



Zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΚαλοκαίρι: Θεραπευτική αντιμετώπιση κιρσών με ενδοαυλικό laser
Επόμενο άρθροΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΛΑΚΗΣ) ΣΗΜΑΔΕΨΕ τις ΔΙΑΚΟΠΕΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ στα ΧΑΝΙΑ