Αρχική Ελλάδα Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας απόψε πέριξ του «Κλ. Βικελίδης» για το Άρης –...

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας απόψε πέριξ του «Κλ. Βικελίδης» για το Άρης – Ντιναμό Κιέβου

83
0


Ισχυρή αστυνομική παρουσία θα υπάρχει σήμερα στην περιοχή της Χαριλάου από νωρίς το απόγευμα για τον αγώνα του Άρη με τη Ντιναμό Κιέβου, στις 21:15, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Το γήπεδο του Άρη αναμένεται να είναι κατάμεστο, ενώ στη θύρα 4 του γηπέδου θα βρίσκονται και Ουκρανοί οπαδοί της Ντιναμό. Παράλληλα στη συγκεκριμένη εξέδρα θα βρίσκονται Ουκρανοί πρόσφυγες, οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Η άφιξή τους στο γήπεδο θα γίνει μεμονωμένα και θα εισέρχονται με την επίδειξη του διαβατηρίου τους.

Η UEFA έχει σημάνει συναγερμό για το αποψινό ματς στη Θεσσαλονίκη, όπως και η ΠΑΕ Άρης, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση προς τους φιλάθλους για τη συμπεριφορά τους στο γήπεδο αλλά και σε ό,τι πρέπει να προσέχουν.

Ισχυρή αστυνομική παρουσία πέριξ του «Κλεάνθης Βικελίδης»

Η Ελληνική Αστυνομία θα βρίσκεται επί ποδός σήμερα στο «Κλ. Βικελίδης». Στην περιοχή πέριξ του γηπέδου του Άρη θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία προκειμένου να αποφευχθούν ενδεχόμενες εντάσεις.

Συγκεκριμένα, για τα μέτρα τάξης του ευρωπαϊκού αγώνα θα επιστρατευτούν 8 διμοιρίες της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, 250 αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, 100 αστυνομικοί της Ασφάλειας, μεταξύ αυτών και της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους. Επίσης, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλημάτων (ΟΠΚΕ) θα είναι τοποθετημένοι σε καίρια σημεία.

Μηχανοκίνητη πορεία οπαδών του Άρη πριν τον αγώνα

Παράλληλα, επί ποδός θα βρίσκεται και η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, για τη μηχανοκίνητη πορεία οπαδών του Άρη από τον Εύοσμο μέχρι το γήπεδο στη Χαριλάου, λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και για τις μετακινήσεις των λεωφορείων που μεταφέρουν την αποστολή του Άρη και της Ντιναμό Κιέβου από και προς τα ξενοδοχεία και το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στο γήπεδο θα βρίσκεται ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Χρήστος Μπουλούμπασης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Βαγγέλης Μουρτζίνος.

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομίας θα βρίσκεται ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Γιώργος Παπαδόπουλος.

Τέλος, όπως ενημερώθηκε πριν από λίγες μέρες η ΠΑΕ Άρης το παρών θα δώσουν δυο παρατηρητές της UEFA.

Ο ένας θα είναι Φινλανδός ως παρατηρητής αγώνα και ο άλλος Σκοπιανός με καθήκοντα παρατηρητή ασφαλείας.

Πηγή: thestival.gr



Zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΕλληνίδα αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας στις ΗΠΑ τιμήθηκε για τον αλτρουισμό της
Επόμενο άρθροΗ μεγαλύτερη λίμνη του εθνικού πάρκου στην Ντονιάνα της Ισπανίας έχει ξεραθεί τελείως