Αρχική Ελλάδα Ατέλειωτος θρήνος στη Λαμία: Αύριο το τελευταίο αντίο στα δύο ξαδέλφια

Ατέλειωτος θρήνος στη Λαμία: Αύριο το τελευταίο αντίο στα δύο ξαδέλφια

87
0


Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάνεις την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία που έχει συγκλονίζει τη Λαμία, τη Φθιώτιδα και όλη την Ελλάδα.

Μια κακιά στιγμή ήταν αρκετή για να κόψει το νήμα της ζωής δύο παλικαριών που τώρα άνοιγαν τα φτερά τους και έκαναν όνειρα για τη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βαγγέλης Λεπίδας, μόλις 18 ετών, ήταν χαρούμενος που πέρασε στη Γεωπονική Θεσσαλονίκης και θα ξεκινούσε τις σπουδές του.

Ο 19χρονος, πρώτος ξάδελφος του, Γιάννης Παπαναστασίου σπούδαζε ήδη Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά.

Ποιος να το έλεγε ότι τα δύο αγαπημένα ξαδέλφια θα «έφευγαν» αγκαλιασμένα με αυτόν τον τραγικό τρόπο τόσο άδικα από τη μια στιγμή στην άλλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο μαζί η κηδεία τους

Το τελευταίο αντίο στα δύο παιδιά θα πουν συγγενείς και φίλοι αύριο Πέμπτη (24/8) στις 4:00′ το απόγευμα στην Ξηριώτισσα Λαμίας.

Το χρονικό της τραγωδίας

Τα δύο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους το μεσημέρι της Τετάρτης (23/8) σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σε χωματόδρομο πλησίον του παραδρόμου της εθνικής στο ύψος της «Έπαυλις των Πελαργών».

Το αγροτικό, στο οποίο επέβαιναν ο 18χρονος από τη Λαμία με τον 19χρονο ξάδερφό του, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εντός αρδευτικού καναλιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, διερχόμενος οδηγός είδε το αναποδογυρισμένο όχημα και ειδοποίησε για βοήθεια. Με τρακτέρ κατάφεραν να το φέρουν όρθιο και τότε βρήκαν τα παιδιά μέσα χωρίς τις αισθήσεις τους.

Πηγή: Lamirareport.gr

 



Zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΤΑΙΠΕΔ: ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για την ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΒΟΛΟΥ
Επόμενο άρθροΟυρουγουάη: Τέλος της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης λόγω της λειψυδρίας στην πρωτεύουσα