Αρχική Οικονομία Στο πλευρό των Αθανασούλα – Ζακχαίου η Hyundai Ελλάς

Στο πλευρό των Αθανασούλα – Ζακχαίου η Hyundai Ελλάς

41
0



Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023, 12:00

EKO Rally Acropolis 2023: Στο πλευρό των Αθανασούλα – Ζακχαίου η Hyundai Ελλάς

Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Για ακόμη μια χρονιά οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίου θα έχουν τη στήριξη της Hyundai Ελλάς στο μεγάλο μας αγώνα που μετράει στο WRC.Στον περσυνό αγώνα το ελληνικό πλήρωμα κατέκτησε μια εξαιρετική διάκριση. Με το Hyundai i20 N Rally2 μετά από έναν σκληρό τριήμερο κατέλαβαν την 1η θέση μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων, την 9η θέση στην απαιτητική κατηγορία WRC2 και την 16η θέση στη γενική κατάταξη του EKO Rally Acropolis 2022. 

Είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που η Hyundai Ελλάς στηρίζει το ελληνικό δίδυμο.Ο Λάμπρος Αθανασούλας είναι ο εν ενεργεία Έλληνας οδηγός αγώνων Ράλλυ με τις περισσότερες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, συμπεριλαμβανομένου του Ράλλυ Ακρόπολις.

Ως πλήρωμα με τον Νίκο Ζακχαίο συμμετείχαν για πρώτη φορά στο Ράλλυ Ακρόπολις το 2007. Πολύ σύντομα ήρθαν οι διακρίσεις, κατακτώντας την πρώτη θέση στο PWRC το 2009. Έκτοτε, ο Λάμπρος ανέβηκε 2 φορές στο βάθρο του αγώνα στο πλαίσιο του ERC, το 2015 με τον Νίκο και το 2016 με τον Ηλία Παναγιωτούνη, ενώ έχουν κερδίσει 6 φορές την άτυπη ελληνική κατάταξη.

Η Hyundai Μotorsport – στο παγκόσμιο πρωτάθλημα- κυριάρχησε στον περσινό 10ο γύρο του WRC. Στο δικό μας EKO Rally Acropolis το 2022 ανέβασε στο βάθρο του τερματισμού τρία Hyundai i20N Rally Hybrid.

Φέτος το διεθνώς αναγνωρισμένο EKO Ράλλυ Ακρόπολις, γιορτάζει 70 χρόνια ζωής. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 7 Σεπτεμβρίου 2023 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει φέτος κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και αμέσως μετά θα ακολουθήσει Υπερειδική διαδρομή που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Νερού. 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023, 12:00



Zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΑναβάλλονται για πρώτη φορά μετά την 11η Σεπτεμβρίου
Επόμενο άρθροΠοιο ήταν το διαιτολόγιο στη νεολιθική εποχή