Αρχική Ελλάδα Επαθλο 1 εκατ. Ευρώ στον νικητή του EUBC Elite Cup

Επαθλο 1 εκατ. Ευρώ στον νικητή του EUBC Elite Cup

48
0



Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023, 20:01

Επαθλο ρεκόρ του ενός εκατομμυρίου ευρώ, θα λάβει ο νικητής του EUBC Elite Cup, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας πυγμαχίας, Γιάννης Φιλιππάτος.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας της πυγμαχίας στην Κωνσταντινούπολη, ο κ. Φιλιππάτος ανακοίνωσε μεταξύ άλλων πως η έδρα της EUBC, αλλάζει και μεταφέρεται στο Μόντε Κάρλο, με επίσημο χορηγό το Καζίνο του Μονακό.

Παράλληλα, ανακοίνωσε και το τεράστιο για τα δεδομένα του αθλήματος, χρηματικό έπαθλο που θα δοθεί στην διοργάνωση του Elite Cup η οποία θα διεξαχθεί στις 21 Οκτωβρίου.

«Είχαμε ένα εξαιρετικό συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη, με αποφάσεις που πάνε την πυγμαχία πολύ ψηλά χάρη στην σπουδαία δράση του Προέδρου της EUBC κ. Φιλιππάτου. Όλοι οι Πρόεδροι όλων των Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών είμαστε ενθουσιασμένοι με τις πρωτοποριακές αποφάσεις της EUBC και ενωμένοι σαν μια γροθιά έχουμε μόνο στόχο την εξέλιξη και την πρόοδο του Αθλήματος. Στο συνέδριο δώσαμε επίσης πολύ μεγάλη έμφαση στους νεαρούς πυγμάχους και στο πως θα ωθήσουμε νεαρά άτομα στο να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό και την Πυγμαχία ειδικότερα. Στόχος μας είναι η Πυγμαχία να μπει στις καρδιές όλου του φίλαθλου κόσμου», ανέφερε ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας, Χάρης Μαριόλης, ο οποίος συμμετείχε στο συνέδριο.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023, 20:01



Zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΣΟΥΤΡΑΛΙ- ΧΩΡΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ στη ΘΑΛΑΣΣΑ
Επόμενο άρθροΗ Αλ Χιλάλ έκλεισε τον Μίτροβιτς