Αρχική Ελλάδα «Έχω πίστη και εμπιστοσύνη, η ομάδα θα τα καταφέρει»

«Έχω πίστη και εμπιστοσύνη, η ομάδα θα τα καταφέρει»

90
0



Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023, 18:21

Την πίστη της στις δυνατότητες της εθνικής υδατοσφαίρισης γυναικών διατράνωσε η Αλεξία Καμμένου, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα. Η ελληνική αποστολή ταξίδεψε για την Ιαπωνία και περιμένει την Κυριακή (16/7) για την πρεμιέρα της στον Γ΄ όμιλο της διοργάνωσης, απέναντι στη Νότια Αφρική.

Σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, η ομοσπονδιακή προπονήτρια τόνισε: «Και μόνο η συμμετοχή σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, την δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σηματοδοτεί πολλά, πόσο περισσότερο όταν από αυτούς τους αγώνες θα δοθούν τα πρώτα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς του 2024. Αυτό που θέλω είναι η ομάδα να βρίσκεται στην όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση -και πιστεύω θα είναι- και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Όταν παίζουμε ανάλογα με τις δυνατότητές μας, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλους τους αντιπάλους. Οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες είναι μικρές και αυτό που μετράει κυρίως σε τέτοιους αγώνες είναι ποια ομάδα είναι περισσότερο έτοιμη αγωνιστικά, αλλά κυρίως ψυχικά και πνευματικά για να ανταπεξέλθει σε αγώνες τόσο μεγάλου στρες. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και στην προσπάθεια που έχουν κάνει. Θα πάμε ταπεινά και θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι με μεγάλη προσοχή. Όποιο και να είναι το σενάριο που θα προκύψει, οφείλουμε να είμαστε έτοιμες στα κρίσιμα παιχνίδια που θα έχουμε μπροστά μας. Θα είμαι ευχαριστημένη όσο πιο κοντά φθάσουμε στα μετάλλια και στην ενδεχόμενη πρόκριση για το Παρίσι 2024.

Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, γιατί είναι η πρώτη προσπάθεια. Έχω πίστη, έχω εμπιστοσύνη, ξέρω ότι η ομάδα θα τα καταφέρει, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, είμαι αισιόδοξη, και τα παιδιά το ίδιο, και θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023, 18:23



Zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΘέμα κράτους δικαίου στην Αλβανία η κράτηση του Μπελέρη
Επόμενο άρθροTo σύστημα δεσμοδρομικών βαλβίδων Desmosedici της Ducati