Αρχική Ελλάδα O ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΡΟΥΜΠΕΤΗΣ, Ο ΥΠΕΡΚΟΡΙΟΣ της ΕΥΠ και η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ...

O ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΡΟΥΜΠΕΤΗΣ, Ο ΥΠΕΡΚΟΡΙΟΣ της ΕΥΠ και η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ που τον “ΚΑΙΕΙ” και τον ΚΑΘΙΣΤΑ ΥΠΟΠΤΟ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ…

125
0

Ο δολοφονημένος Βασίλης Ρουμπέτης έκανε χρήση του δορυφορικού τηλεφώνου του θωρακισμένου οχήματος του Αλαφούζου με τον υπερκοριό της ΕΥΠ να αδυνατεί να ταυτοποίησει την φωνή του. Έρχεται νέα δολοφονία!

“Ο υπερκοριός της ΕΥΠ εκτός των άλλων, λοκάρει φωνές και οποιαδήποτε στιγμή την τσιμπήσει (την φωνή) απο οποιαδήποτε συσκευή, σταθερό, κινητό, social media κ.τ.λ την καταγράφει. Καταγράφει και το γεωγραφικό στίγμα.

Η δυνατότητα καταγραφής του υπερκοριού της ΕΥΠ στις δορυφορικές συσκευές είναι εφικτή αλλά σε συγκεκριμένο εύρος.

Στην περίπτωση του δορυφορικού τηλεφώνου του θωρακισμένου οχήματος του Αλαφούζου ο υπερκοριός δεν τσίμπησε την φωνή του Ρουμπέτη, διότι το δορυφορικό ήταν με ειδική κρυπτογράφηση που χρησιμοποιούν οι εφοπλιστές για να επικοινωνούν ανά πάσα στιγμή με τα καράβια και τα πληρώματα τους σε όλο τον κόσμο.

Για να τον “ακούσει” η ΕΥΠ θα έπρεπε να “λοκάρει” τον συγκεκριμένο αριθμό τηλεφώνου του δορυφορικού μέσω άλλου συστήματος και όχι του υπερκοριού σε συνεργασία με άλλη υπηρεσία.

Ο δολοφονημένος Βασίλης Ρουμπέτης μιλούσε λοιπόν άνετα στο τηλέφωνο. Με πολλούς.

Αγνόησε όμως ότι συνακρόαση δεν μπορούσε να γίνει από την ΕΥΠ ΑΛΛΑ από τον κλώνο καθρέφτη του δορυφορικού που έκανε χρήση. Έρχεται νέα δολοφονία….”

Γιατί η ανακοίνωση του Αλαφούζου τον “καίει” και τον καθιστά ύποπτο

Το θωρακισμένο όχημα που ανήκε σε εταιρία συμφερόντων Αλαφούζου είναι εφοδιασμένο με δορυφορικό τηλέφωνο και σύστημα εντοπισμού.

Ειδικότερα
Το όχημα ήταν καλυμμένο με Online Tracking, GPS Positioning, Emergency Button με φορητή και διαδικτυακή παρακολούθηση.

Η ανακοίνωση
“Eπιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.. από το 2010.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος.

Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με της Αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή”.

Η ανακοίνωση προσπαθεί να αποπροσανατολίσει με το χονδροειδές ψέμα ότι δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος επειδή ήταν παροπλισμένο.

Γνώρισε ο “χειριστής” ανά πάσα στιγμή και λεπτό που βρισκόταν το όχημα έχοντας ακόμη την δυνατότητα να γνωρίζει τι συμβαίνει στο εσωτερικό του οχήματος με ήχο και εικόνα!

Όσο δεν διαψεύδει το ρεπορτάζ ο Αλαφούζος ή οι Αρχές τόσο καθιστά ύποπτο την “Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.” του Αλαφούζου.

Προηγούμενο άρθροΤα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Tετάρτης
Επόμενο άρθροΠΥΡΓΑΚΙΑ…