Αρχική Κεντρική Ελλάδα BOΛΟΣ: “Η ΟΧΙΑ τη ΔΑΓΚΩΣΕ στην ΠΑΛΑΜΗ και το ΜΕΛΑΝΙΑΣΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ...

BOΛΟΣ: “Η ΟΧΙΑ τη ΔΑΓΚΩΣΕ στην ΠΑΛΑΜΗ και το ΜΕΛΑΝΙΑΣΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ τη ΜΑΣΧΑΛΗ” – ΤΟ 4ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ σε ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

85
0

«H οχιά τη δάγκωσε στην παλάμη και το μελάνιασμα έχει προχωρήσει μέχρι τη μασχάλη», λένε συγγενείς της 4χρονης από τον Βόλο.

Το κοριτσάκι νοσηλεύεται πλέον στη ΜΕΘ στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μετά από το δάγκωμα της οχιάς.

Το κοριτσάκι ήταν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του χωριού Ελευθεροχώρι, μαζί με άλλα παιδιά και τη γιαγιά του, όταν το δάγκωσε η οχιά.

Η 4χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και από εκεί στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί τής χορήγησαν αντιοφικό ορό και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στην Παιδιατρική κλινική.

Στη συνέχεια, το παιδί μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Λάρισας και εκεί αποφασίστηκε ότι πρέπει να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του «Ιπποκράτειου» της Θεσσαλονίκης.

Συγγενής του κοριτσιού αναφέρει χαρακτηριστικά «το παιδί ήταν στην εκκλησία του χωριού, μαζί με άλλα παιδιά. Ήταν και τα δικά μου τα παιδιά μαζί όταν πήγε να πιάσει ένα φαράσι.

Εκεί ήταν κρυμμένο το φίδι και το δάγκωσε. Το φίδι ήταν οχιά».

«Η οχιά δάγκωσε το δάγκωσε στο χέρι, στην παλάμη και το μελάνιασμα έχει προχωρήσει μέχρι τη μασχάλη, έχει πρηστεί.

Ηταν 7 ώρες στο νοσοκομείο του Βόλου και τώρα είναι στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου στη Θεσσαλονίκη και περιμένουμε ενημέρωση από τους γιατρούς».

Προηγούμενο άρθροΤηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Νετανιάχου
Επόμενο άρθροΔείτε την τρομακτική στιγμή που αγωνιστικό φέρνει 15 τούμπες σε Ειδική Διαδρομή