Αρχική Ελλάδα Ο ΜHTΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΚΤΟΣ από ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, θα ΚΑΝΕΙ και ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΦΙΑΣ

Ο ΜHTΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΚΤΟΣ από ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, θα ΚΑΝΕΙ και ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΦΙΑΣ

83
0

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ανακοινώσει πως στην επόμενη πρωθυπουργική του θητεία, εκτός από υπουργείο Οικογένειας, θα κάνει και υπουργείο Μαφίας.

Το υπουργείο Οικογένειας είναι κάπως περιττό στην Ελλάδα -αφού τριάντα οικογένειες λυμαίνονται τη χώρα επί δεκαετίες- αλλά το υπουργείο Μαφίας είναι απαραίτητο, αφού μπορεί στην Ελλάδα να γεννήθηκε η Δημοκρατία, αλλά σήμερα η χώρα έχει Μαφιοκρατία.

Είναι αξιοσημείωτο πως για την υπόθεση με την δολοφονία του Βασίλη Ρουμπέτη, ο οποίος δολοφονήθηκε ενώ οδηγούσε θωρακισμένη Μερσεντές, ιδιοκτησίας Γιάννη Αλαφούζου, δεν έχει βγάλει ανακοίνωση κανένα κόμμα και δεν έχει μιλήσει κανένας πολιτικός, εκτός του Κυριάκου Βελόπουλου.

Δηλαδή, δολοφονείται μέσα στο αυτοκίνητο του Αλαφούζου, ο Βασίλης Ρουμπέτης, που ήταν κοντά στο περιβάλλον Μαρινάκη και είχε καταδικαστεί ως συνεργός για τη δολοφονία του 22χρονου φιλάθλου του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου, είχε εμπλοκή σε υποθέσεις εκβιασμών, προστασίας μαγαζιών, ενώ πρόσφατα είχε βρεθεί στο επίκεντρο ερευνών για εκτελέσεις ιδιοκτητών πρατηρίων υγρών καυσίμων, και τα κόμματα -σε προεκλογική μάλιστα περίοδο που υπόσχονται στους πολίτες τα πάντα- δεν νιώθουν την ανάγκη να βγάλουν μια ανακοίνωση. Βέβαια, μπορεί να περιμένουν να αποφασίσει η …Δικαιοσύνη.

Εντάξει, από τη Νέα Δημοκρατία δεν περιμένεις ανακοίνωση γιατί είναι γνωστό πως το Μητσοτακέικο είναι οικογένεια με τον Αλαφούζο, όπως είναι και με τον Μαρινάκη.

Βέβαια, αν είχε χιούμορ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα έβγαζε μια ανακοίνωση για τον Αλαφούζο, για να την διαβάζουν παρέα με τον Αλαφούζο και τον Μαρινάκη, και να γελάνε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως, που υπόσχεται Δικαιοσύνη Παντού, πώς και δεν ένιωσε την ανάγκη να βγάλει ανακοίνωση για μια υπόθεση στην οποία εμπλέκονται ένας δολοφονημένος με όλο τον ποινικό κώδικα επάνω του και ο Γιάννης Αλαφούζος, ένας εφοπλιστής που ανήκει στις …υγιείς δυνάμεις του τόπου; Πώς την εννοεί την Δικαιοσύνη ο ΣΥΡΙΖΑ;

Το ΚΚΕ, που κατηγορεί όλα τα άλλα κόμματα ως συστημικά και όργανα των ολιγαρχών, πως και δεν ένιωσε την ανάγκη να βγάλει μια ανακοίνωση; Δεν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες;

Από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δεν περιμένεις ανακοίνωση, γιατί τον Ανδρουλάκη τον κρατάνε, προφανώς, με τις υποκλοπές, οπότε τον κάνουν ό,τι θέλουν και τον στέλνουν και στο περίπτερο να τους αγοράσει τσιγάρα.

Το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη είναι κομμένο από τα κανάλια των ολιγαρχών -έχουν πέσει και μηνύσεις-, ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι πια πολύ αγαπητή στους ολιγάρχες και στέλνει καρδούλες παντού, γιατί η αγάπη -ειδικά απλών ανθρώπων σαν τον Βαρδινογιάννη- την οδηγεί στη Βουλή του προτεκτοράτου, για να αγωνιστεί για τον έρωτα.

Μπορεί τα κόμματα να σωπαίνουν αλλά τουλάχιστον έβγαλε ανακοίνωση για τον Αλαφούζο η …ΘΥΡΑ 13.

Για την υπόθεση Ρουμπέτη-Αλαφούζου, υπάρχει σιωπή και από λαλίστατους δημοσιολογούντες, που σχολιάζουν τα πάντα, δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω, και δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους.

Βέβαια, οι ίδιοι άνθρωποι δεν έχουν γράψει και δεν έχουν πει λέξη για την υπόθεση του Noor One, αν και του χρόνου συμπληρώνονται δέκα χρόνια, από μια υπόθεση διακίνησης 2,1 τόνων ηρωίνης, με όλους τους μάρτυρες της υπόθεσης νεκρούς, τρεις ανακριτές να έχουν παραιτηθεί και τον βασικό κατηγορούμενο να μας έχει διαβεβαιώσει πως η δίκη δεν θα γίνει.

Φίλες και φίλοι, μην ξεχάσετε στις 25 Ιουνίου να ψηφίσετε για την Μαφιοκρατία. Συγγνώμη, την Δημοκρατία εννοούσα.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠρωταθλητές για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι Ντένβερ Νάγκετς!
Επόμενο άρθροΝέα ρωσική αεροπορική επιδρομή στην Κρεβί Ρι – Επλήγησαν κτήρια – Φόβοι για παγιδευμένους στα συντρίμμια