Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΛΗΣ: “ΕΝΑ ΑΝΑΧΩΜΑ στην ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ και στην ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΛΗΣ: “ΕΝΑ ΑΝΑΧΩΜΑ στην ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ και στην ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ο ΣΥΡΙΖΑ”.  

109
0

Εν αναμονή της 2ης εκλογικής αναμέτρησης της 25 ΙΟΥΝΙΟΥ να θυμόμαστε και να μην ξεχνάμε.

Οι ΣαμαροΒενιζέλοι το 2015 με υπουργό τον Κυρ. Μητσοτάκη και με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κύριο Ανδρουλάκη δηλαδή ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ παρέδωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ μια χώρα σε μνημόνια,

χρεοκοπημένη και ταμείο 1 μηνιάτικο σύνταξη, κατά παραδοχή σε συζήτηση στη Βουλή του κυρίου Σταϊκούρα στον κύριο Τσακαλώτο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ το 2019 παρέδωσε στην ΝΔ του κυρίου Μητσοτάκη μια χώρα εκτός μνημονίων με ρυθμισμένο το χρέος και γεμάτα δημόσια ταμεία με 37 δις.

Τα αποτελέσματα αυτά ήρθαν με τη σωστή διαχείριση των οικονομικών του κράτους, το νοικοκύρεμα των υπουργείων και το τέλος των απευθείας αναθέσεων και κολλητούς.

Τα αποτελέσματα αυτά ήρθαν παρά τον καθημερινό πόλεμο του ΔΝΤ, ΕΕ, Καναλιών, εφημερίδων, δημοσιογράφων,( των.. πατριωτών της ΝΔ,  βάστα ΣΟΪΜΠΛΕ, Γερούν γερά).

Το σύνθημα του  ΚΚΕ «μόνοι μας και όλοι τους»  έπρεπε εδώ και 10 χρόνια να το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης ΝΔ με την αβάντα των τζαμπατζίδικων καναλιών της χώρας των πακτωλό χρημάτων για επικοινωνιακό επιτελείο έχουμε μια κυβέρνηση Ανήθικη, Αλαζονική, Αναίσθητη.

Αναίσθητη και ύπουλη με την υπόθεση των υποκλοπών, παρακολουθήσεων των μισών Ελλήνων.

Εάν υπήρχε κράτος δικαίου, Μητσοτάκης και ΝΔ θα είχαν αποκλεισθεί από τις εκλογές όπως έγινε σε άλλους.

Αναίσθητη και Αλαζονική με την καταστροφική συμπεριφορά της κατά την πανδημία και των θάνατο πάνω από 39.000 συμπατριωτών μας, με το χειρότερο ποσοστό θανάτων στην Ευρώπη και χωρίς καμία συγνώμη από τον Μητσοτάκη στους Έλληνες, παρά τις προειδοποιήσεις και τα πορίσματα των ειδικών επιστημόνων.

Με τον εκφοβισμό εισαγγελέων και την ψήφο των 158 βουλευτών του και  με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ξέπλυνε τα μεγάλα σκάνδαλα , ΝΟΒΑΡΤΙΣ και ΖΗΜΕΝΣ.

Ξέπλυνε παιδοβιαστές, βιαστές, που κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Βουλευτές της έπεσαν σαν τα κοράκια στο Δημόσιο χρήμα και κάποιοι αποκλείσθηκαν από την εκλογική διαδικασία.

Κατά το άλλα ο νόμος Παρασκευόπουλου τους μάρανε.

Και δεν φτάνει που ήταν βουτηγμένοι στην λάσπη, σε συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, σέρνανε στα δικαστήρια πολιτικούς αντιπάλους και τίμιους εισαγγελείς που αποκάλυψαν τις κλεψιές τους. Τόση αναλγησία.

Οικονομικά: τέσσερα χρόνια ΝΔ και παρά το μαξιλάρι των 37 δις. του Σύριζα, παρά τις Ευρωπαϊκές ενισχύσεις για την πανδημία, παρά τα 50 δις. δανεικά, στους φτωχούς πολίτες τι πήγε, σχεδόν τίποτα.

Η αύξηση 7.5 % (που δόθηκε σε συνταξιούχους σύμφωνα με τον νόμο του ΣΎΡΙΖΑ του 2017), ήταν τίποτα αφού στο μεταξύ, η πραγματική αξία των συντάξεων, έχει μειωθεί κατά 30 έως 40% λόγω της ακρίβειας Μητσοτάκη.

Ακρίβεια στην ενέργεια, και διατροφή. Όλα στα ύψη . φοβάται ο κόσμος να πάει λαϊκή, μάρκετ, χασάπικο.

Κάθε μέρα απώλεια εισοδήματος. Όμως η ίδια η ΝΔ αυξάνει τα χρέη της, πάνω από τα 400    εκατ. ευρώ για να εξαγοράζει συνειδήσεις.

Δεν θα τα εξοφλήσει ποτέ και μάλιστα χωρίς συνέπειες.

Πως γίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να έχει κλέψει να αφήνει γεμάτα τα Δημόσια ταμεία και να μην χρωστάει ο ίδιος ούτε ένα ευρώ.

Ο  «αντικρατιστής» Μητσοτάκης και  υπερασπιστής των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων, ρουσφετολογικά γέμισε κρατικές υπηρεσίες και οργανισμούς με κολλητούς του, δωρίζει εκατομμύρια κρατικό χρήμα, σε μικρά και μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Έτσι χρεοκόπησε πάλι την πατρίδα μας, εκτοξεύοντας το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ σε επίπεδα ρεκόρ πάνω από τα 400 δισ. ( διπλάσιο από την προμνημονιακή περίοδο), ενώ το βρήκε ρυθμισμένο από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το 2035 (ανοιχτή επιστολή Αλέκου Παπαδόπουλου πρώην υπουργού οικονομικών).

Άλλο δείγμα  από τον διοικητή της Τ.Ε. Στουρνάρα. Μόλις το 0.7% των Ελλήνων έχει το 42% των τραπεζικών καταθέσεων δηλαδή 77 δισ.

Το 73% έχει καταθέσεις μέχρι 1000 ευρώ το πολύ, δηλαδή ούτε να φάει. Ψέμα και πολιτική απάτη επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό εδώ και τέσσερα χρόνια.

Δεν ακύρωσε τι Πρέσπες που μίλαγε για προδοσία για την καρέκλα του, δεν φοβάται να παίζει για ψηφοθηρία με ευαίσθητα Εθνικά θέματα (πόλεμος Ουκρανία –Μουσουλμάνοι της Θράκης).

Ενόψει των εκλογών της 25ης  Ιουνίου, ένα ανάχωμα στην ακροδεξιά και στην επικίνδυνη πολιτική Μητσοτάκη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΤΣΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 πρώην ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

Προηγούμενο άρθροΟ δημοτικός κινηματογράφος «Κήπος» της 7ης Τέχνης στα Χανιά
Επόμενο άρθροΦωτιά σε αποθήκη στα Μάλγαρα