Αρχική Οικονομία Live ο τελικός παραμονής της Super League: Ιωνικός-Λαμία 0-0 (Πρώτο ημίχρονο)

Live ο τελικός παραμονής της Super League: Ιωνικός-Λαμία 0-0 (Πρώτο ημίχρονο)

93
0



Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα τα τρία παιχνίδια (σ.σ.: νωρίτερα ο ΟΦΗ νίκησε με 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο), για την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Φυσικά όλα τα φώτα έχουν στραφεί στον τελικό «παραμονής» ανάμεσα στον Ιωνικό και τη Λαμία (Cosmote Sport 1), που διεξάγεται στο γήπεδο της Νεάπολης, το οποίο είναι κατάμεστο.

Οι Νικαιώτες, που έχουν 26 βαθμούς θέλουν τη μόνο νίκη σε αυτό το κρίσιμο ματς, καθώς σε διαφορετικό αποτέλεσμα θα αποχαιρετήσουν τη μεγάλη κατηγορία και θα ακολουθήσουν τον Λεβαδειακό στη Super League 2.

Στον αντίποδα η Λαμία, που έχει δύο βαθμούς περισσότερους, θα παίξει για το τρίποντο, ωστόσο ακόμη και με ισοπαλία στη Νίκαια θα πετύχει τον στόχο της, παραμένοντας στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η άφιξη των φιλοξενούμενων στο γήπεδο της Νίκαιας ήταν επεισοδιακή, με τους ανθρώπους της Λαμίας να καταγγέλλουν κλίμα τρομοκρατίας. Μάλιστα  Σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε ο σύλλογος έχει καταγραφεί ένας οπαδός του Ιωνικού να κλωτσά τον Μαρτίνεθ, ο οποίος βρίσκεται κανονικά στο βασικό σχήμα της ομάδας του.

Την ίδια ώρα, για την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ατρόμητο (Novasports 2), ενώ ο  Λεβαδειακός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 4), σε δύο ματς που δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. 

Iωνικός-Λαμία 0-0

Γκολ:

Κίτρινες:

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Ρομαό, Μύγας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Κάνιας, Φατιγκά, Μασάς, Ελευθεριάδης, Μάντζης, Σάκιτς

Λαμία: Κοσέλεφ, Σιμόν, Αμπαντά, Κ. Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Νούνιες, Στάνκο, Μαρτίνεθ, Τσιλούλης, Σλίβκα, Μεδίνα Εσκομπάρ

Live η εξέλιξη των παιχνιδιών σε Tρίπολη και Λιβαδειά:

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 0-0 (Novasports 2)

Γκολ: –

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0 (Novasports 4)

Γκολ: –



Zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη μέλος συμμορίας για παρασκευή και εμπορία αναβολικών ουσιών
Επόμενο άρθροΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ του ΚΩΝ. ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ στην ΑΓΡΙΑ: «Η ΝΔ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ θα ΜΕΙΩΣΕΙ τους ΦΟΡΟΥΣ και τους ΜΕΙΩΣΕ»