Αρχική Uncategorized ΣΥΓΚΙΝΕΙ η ΚΟΡΗ της ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για τον ΘΑΝΑΤΟ του ΣΤΗΒ ΚΑΚΕΤΣΗ: «Ο...

ΣΥΓΚΙΝΕΙ η ΚΟΡΗ της ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για τον ΘΑΝΑΤΟ του ΣΤΗΒ ΚΑΚΕΤΣΗ: «Ο ΜΟΝΟΣ “ΑΛΗΘΙΝΟΣ” ΠΑΤΕΡΑΣ που ΓΝΩΡΙΣΑ»

74
0

Σε ηλικία 73 ετών άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή ο πασίγνωστος επιχειρηματίας Στήβ Κακέτσης, ο οποίος άφησε το στίγμα του στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Έχοντας δώσει μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας, ο επιχειρηματίας νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Για τον χαμό του, η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, που υπήρξε ζευγάρι για αρκετά χρόνια με τον Στήβ Κακέτση, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση:

«Έφυγε από τη ζωή ο μόνος “αληθινός” πατέρας που γνώρισα» έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη.

Η Όλγα είχε πολύ καλές σχέσεις με τον σύντροφο της μητέρας της, στον οποίο μάλιστα είχε μεγάλη αδυναμία και έβλεπε στο πρόσωπό του μια πατρική φιγούρα.

Ο φλογερός έρωτας του επιχειρηματία με την Άντζελα Δημητρίου, ήταν και η αιτία που ο ίδιος χώρισε με την Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία είχε αποκτήσει έναν γιο.

«Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις.

Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού» και συμπλήρωσε: «Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. 

Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο. Πολύς κόσμος, μάλιστα τότε είχε διερωτηθεί γιατί είμαι με την Άντζελα.

Η Άντζελα ήθελε γάμο και εγώ δεν μπορούσα να παντρευτώ τότε, ούτε και θα το κάνω ποτέ» είχε δηλώσει ο επιχειρηματίας στο περιοδικό «Εγώ».

Προηγούμενο άρθροΠΕΘΑΝΕ ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗΒ ΚΑΚΕΤΣΗΣ σε ΗΛΙΚΙΑ 73 ΕΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)
Επόμενο άρθροΗ ΕΕ θα «περιορίσει» το εμπόριο των διαμαντιών της Ρωσίας