Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΣΕ ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ, ΣΥΚΗ, ΝΕΟΧΩΡΙ, ΓΑΥΡΙΑΝΗ, ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ, ΑΧΙΛΛΕΙΟ και ΠΤΕΛΕΟ η ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ...

ΣΕ ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ, ΣΥΚΗ, ΝΕΟΧΩΡΙ, ΓΑΥΡΙΑΝΗ, ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ, ΑΧΙΛΛΕΙΟ και ΠΤΕΛΕΟ η ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ με τον ΚΟΣΜΟ ΟΔΗΓΟ

79
0
Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή βρέθηκε σε Αργαλαστή, Συκή, Νεοχώρι, Γαύριανη, Αγ. Θεοδώρους, Αχίλλειο και Πτελεό με τους πολίτες να οδηγούν τις προεκλογικές συγκεντρώσεις σε απόλυτη επιτυχία με αριθμητική υπεροχή και αίσθημα νίκης.

Η κάθε περιοχή συνέδραμε στην προεκλογική περιοδεία της Ζέττας Μακρή με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο και προσέθεσε το δικό της μοναδικό κομμάτι στη μεγάλη εικόνα πρωτιάς και ανταμοιβής, που θα συμπληρωθεί με την ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών στις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Η δυναμική ανταπόκριση, η αθρόα συμμετοχή, η ουσιαστική αλληλεπίδραση, η συμπαγής συσπείρωση και η παραδειγματική ενότητα είναι τα δυνατά σημεία των ψηφοφόρων που στηρίζουν την υποψηφιότητα της Υφυπουργού Παιδείας και κάνουν κάθε αγώνα και κάθε προσπάθεια να αξίζει την κατάθεση δυνάμεων και την προσωπική της δέσμευση.
Με την ώθηση που της δίνουν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις και με την τόλμη που αντλεί από την αλήθεια, το έργο, το πρόγραμμα και το όραμα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Ζέττα Μακρή πορεύεται στο δρόμο προς την κάλπη με τον κόσμο οδηγό.
Στο περιθώριο της χθεσινής περιοδείας της, η Υφυπουργός Παιδείας και υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συλλόγου Λατομείου Νεροχωρίου στο Νεοχώρι και με τον Σύνδεσμο Παραδοσιακών Ελαιώνων Νοτιοδυτικής Μαγνησίας «Oliveto Magnes» στον Πτελεό κάνοντας πράξη την άοκνη ενασχόλησή της με τα κοινά και την προτεραιότητά της για την ανάδειξη των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, την ισχυροποίηση των τοπικών συλλόγων και την ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων.
Προηγούμενο άρθροΟι 7 καλύτερες συμβουλές για επίπεδη κοιλιά λίγο πριν το καλοκαίρι
Επόμενο άρθροΧωρίς Πάλμα αλλά με Φαμπιάνο κόντρα στην ΑΕΚ