Αρχική Κεντρική Ελλάδα Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ στον ΑΛΜΥΡΟ: “Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ και ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ...

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ στον ΑΛΜΥΡΟ: “Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ και ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ από ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ”

132
0

Στον Αλμυρό βρέθηκε ο Βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος μαζί με συνυποψηφίους του και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας με αφορμή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην περιοχή.

Ο υποψήφιος είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τις τοπικές επιχειρήσεις και να συνομιλήσει με επαγγελματίες, αγρότες και πολίτες για τα τρέχοντα ζητήματα τις καθημερινότητάς τους.

Την τελευταία τετραετία, ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος προχώρησε σε περίπου 100 Κοινοβουλευτικές Ερωτήσεις με αποκλειστικό περιεχόμενο την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο αγροτικός και κτηνοτροφικός κλάδος στη Μαγνησία.

Δυστυχώς, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη επέλεξε να αφήσει απελπιστικά μόνο τον αγροτικό κόσμο μπροστά στην ενεργειακή κρίση και στη ραγδαία αύξηση του κόστους παραγωγής.

Την ίδια ώρα, ακόμα και στην κατανομή των κρατικών κονδυλίων προς τον αγροτικό κόσμο της περιοχής η ΝΔ εφάρμοσε τις γνωστές σκιώδεις πρακτικές της.

Πολλές ήταν τα τελευταία χρόνια οι καταγγελίες για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και άνισες κατανομές κονδυλίων μεταξύ των δικαιούχων του πρωτογενούς τομέα στη Μαγνησία.

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος επεσήμανε ότι:

«Ο αγροτικός και κτηνοτροφικός κόσμος της Μαγνησίας έχει ανάγκη από άμεσα μέτρα έμπρακτης ανακούφισης και ενίσχυσης των εισοδημάτων του. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο νέο του Συμβόλαιο με τον κόσμο της παραγωγής δεσμεύεται για άμεση κατάργηση της απόδοσης του ΕΦΚ για το αγροτικό και κτηνοτροφικό πετρέλαιο αλλά και μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα στο 6% και για προϊόντα ζωτικής σημασίας (παιδικές τροφές, γάλα, ψωμί) στον μηδενικό συντελεστή.
Στόχος να δώσουμε ανάσα και να ανακουφίσουμε έμπρακτα τους επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα για να μπορέσουν να στηρίξουν και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους».

Προηγούμενο άρθροΣΤΗΝ DEFEA ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ
Επόμενο άρθροΣύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν το Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας και το ΚΕΠΕ